Disney raportoi yllätystuloksen vaikeasta vuodesta huolimatta

Voimakas kasvu Disney+-suoratoistopalvelun tilaajissa sekä odotettua matalammat tappiot koronapandemiasta kärsivistä teemapuistoista auttoivat Walt Disney -mediajättiläisen liiketoiminnan kannattavaksi vuoden viimeisellä kvartaalilla. Disney+-suoratoistopalvelun tilaajamäärä kasvoi kvartaalin aikana 94,9 miljoonalla sijoittajien odottaessa noin 90,7 miljoonan kasvua.

Kahden erityisen vaikean kvartaalin jälkeen teemaparkkidivisioonassa on onnistuttu kaventamaan tappioita, ja yhtiön johto kommentoi Californian sekä Pariisin teemapuistojen pysyvän näillä näkymin suljettuna ainakin tämän kvartaalin loppuun. Hongkongin teemapuisto saatetaan avata asiakkaille jo aikaisemmin.

Katseet ovat nyt rokoteohjelmien etenemisessä, joiden ansiosta teemapuistoja päästäisiin avaamaan pikimmiten.

Yhtiön osakekurssi on noussut viimeisen 12 kuukauden aikana 35,5 prosenttia.
Lue lisää >>

12.2.2021
Disney-raportoi-yllätystuloksen-vaikeasta-vuodesta-huolimatta

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>