morningstar

Finlandia Korkotuotto ja salkunhoitaja Tommi Pietarinen voittoon Morningstar Awards -kilpailussa

Morningstar jakoi keskiviikkona 11.3. vuoden 2020 Awards-palkinnot rahastomenestyksestä vuonna 2019 ja pidemmällä aikavälillä. Korkorahastojen sarjan voitti Finlandia Korkotuotto -rahasto ja salkunhoitaja Tommi Pietarinen.

”Rahastolla oli erittäin vahva vuosi 2019, mutta se on pärjännyt myös selvästi luokkaansa korko pitkä yhdistelmä paremmin jo aiempinakin vuosina. Salkunhoitaja on satsannut erityisesti pohjoismaisiin yrityslainoihin, mutta hajauttaa varoja myös muualle Eurooppaan”, Morningstar perustelee voittajavalintaa uutisessaan.

”Olemme luonnollisesti ylpeitä ja iloisia voitostamme. Tämä on yksi osoitus siitä, että olemme tehneet Finlandialla hyviä strategisia valintoja jo pidemmän aikaa. Kiitos tästä kuuluukin koko osaavalle ja ahkeralle tiimillemme. Työmme yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten eteen jatkuu”, Pietarinen kertoo.

Lue lisää Morningstarin sivuilta >>

12.3.2020

Tommi-Pietarinen-ja-yhteystiedot

FINLANDIA KORKOTUOTTO

Kohtuullista tuottoa kohtuullisella riskillä. Sitä tarjoaa korkosijoittaminen. Se on yksi vaihtoehto esimerkiksi sille, että pitää säästöjä pankkitilillä nollakorolla. Varojen jakamisella korko- ja osakesijoitusten välillä voit luoda sinulle sopivan suhteen tuotto-odotusten ja riskien välille.

Rahastosivuille >>