TREXin uusi kierrätysohjelma kannustaa vihreyteen

Komposiittiterasseja kierrätetyistä materiaaleista valmistavan TREX Companyn hiljattain lanseeraama NexTrex® -kannustinohjelma palkitsee yhteistyökumppanit kierrättämisestä. TREX tarjoaa yhteistyökumppaneilleen nyt mahdollisuuden pelkän hyvän karman lisäksi ansaita ohjelmassaan pisteitä, jotka vastaavasti voidaan konkretisoida yhtiön tuotteiksi.

Ohjelmassa pisteitä voi ansaita absoluuttisten kierrätysmäärien lisäksi myös kolmansien osapuolien kierrättämiseen kannustamisesta. Ohjelma koostuu pääasiallisesti erilaisista vähittäiskauppiaista, mutta esimerkiksi myös koulut ja muut toimijat voivat osallistua ohjelmaan.

TREX on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista muovikalvojen kierrättäjistä, joka kierrättää vuosittain yli 200 miljoonaa kiloa muovijätettä ostoskassien ja muiden kalvomateriaalien muodossa. Kierrätetyn materiaalin avulla yhtiö valmistaa komposiittiterasseja, jotka ovat huomattavasti puumateriaaleista valmistettuja kilpailijoitaan kestävämpiä. Yhtiö raportoi edellisviikon maanantaina yhden tehtaansa tulipalosta, minkä vuoksi yhtiön ensimmäisen kvartaalin tuloksen odotetaan jäävän ennusteiden heikompaan laitaan. Tulipalossa ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Yhtiön osakekurssi on noussut viimeisimmän 12 kuukauden aikana 107 prosenttia ja 61 prosenttia pandemian aiheuttamaa pörssiromahdusta edeltäviltä tasoilta.

Lue lisää >>

Lue lisää myös täältä >>

30.3.2021

TREXin-uusi-kierrätysohjelma-kannustaa-vihreyteen

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>