Boutique varainhoito

Maailmasi muuttuu

Boutique varainhoito muuttaa tapaa, jolla varallisuuttasi hoidetaan ja kasvatetaan. Sen sijaan, että seuraisit itse herkeämättä markkinaa ja allokoisit sijoitusvarallisuuttasi aktiivisesti eri omaisuusluokkien ja sijoituskohteiden välillä, asiantuntijamme tekevät sen puolestasi. Heillä on siihen enemmän aikaa, kokemusta ja tietoa käytettävänään kuin sijoittajalla keskimäärin. Erityisesti vaativan työn ja aktiiviseen sijoittamiseen tarvittavan ajankäytön yhdistäminen saattaa tuottaa haasteita muille kuin sijoittamisen ammattilaisille. Boutique varainhoito on vaivaton avaimet käteen -ratkaisu sijoittajille, joille sijoitettavaa varallisuutta on kertynyt muutamista kymmenistä tuhansista aina satoihin tuhansiin tai miljooniin euroihin.

Kartoitus & yksilöllinen suunnitelma

Varainhoitopalvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan henkilökohtaiset olosuhteet ja tavoitteet. Käymme läpi sijoitusvarallisuutesi, henkilökohtaiset sijoitustavoitteesi sekä sinulle sopivan riskitason. Näiden perusteella määrittelemme omaan tilanteeseesi sopivan sijoitussuunnitelman ja varojen allokoinnin eri kohteisiin ja teemme tarpeitasi vastaavan varallisuudenhoitosopimuksen.

Mihin varasi käytännössä sijoitetaan?

Tavoitteidesi, valitun riskitason ja ajankohtaisen markkinatilanteen mukaan varasi jaetaan osakkeita sisältävien laatuyhtiöstrategia rahastojen, korkorahastojen ja vaihtoehtorahastojen sijoituskohteiden välillä. Laatuyhtiöstrategialla sijoittavat rahastomme ovat helpoin tapa sijoittaa markkinoiden parhaisiin yhtiöhin. Korkorahastot tarjoavat kohtuullista tuottoa pienellä riskillä ja ovat keino halllita sijoitusportfoliosi riskitasoa. Tutustu Finlandian korkosijoittamiseen tästä. Korkorahastomme sijoittavat varansa muun muassa yritysten liikkeeseen laskemiin velkakirjalainoihin, joiden tuotot ovat pankkitalletuksia korkeammalla tasolla. Sijoitusrahastomme, jotka sijoittavat varansa vaihtoehtoisiin sijoituksiin, kuten raaka-aineisiin, tarjoavat työkaluja sijoitusten hajauttamiseen ja varallisuuden suojaamiseen haastavissa markkinatilanteissa. Hyödyntämällä aktiivisesti eri omaisuuslajeja on mahdollista tehdä tuottoa kaikissa markkinatilanteissa.

Tiivis yhteydenpito ja tuottolupaus

Boutique varainhoito -asiakkaana saat omalta paikkakunnaltasi yhteyshenkilön, joka on aina tavattavissa, kun sinulle sopii.  Sijoitustesi tuottoa ja kehittymistä voit seurata raporteista, joita lähetämme sinulle säännöllisesti. Verkkopalvelustamme näet omilla tunnuksillasi sijoitusten ajankohtaisen tilanteen mistä ja milloin tahansa. Kun valitset tuottosidonnaisen sijoituspalkkion, annamme sinulle myös tuottolupauksen: varainhoitopalkkio veloitetaan vain, jos sovittu tuotto ylittyy. 

HEIKKI - 62 VUOTTA - OMAN ELÄMÄNSÄ POMO

Esimerkkiasiakas Heikki, 62 vuotta:
maltillista riskiä vuotuisella 4 %:n tuottotavoitteella.

 • Luopui hiljattain konepajayrityksestään liiketoimintakaupalla. Palkkioksi elämäntyöstä jäi verojen jälkeen 1,8 miljoonaa euroa.
 • Varat sijoitettiin tavoitteena maltillinen tuotto ja pieni riski.
 • Sijoitusten tuotolla Heikki pystyy täydentämään lakisääteistä eläkettään useilla tuhansilla euroilla kuukaudessa. Samalla saavutettu pääoma säilyy koskemattomana ja kasvaa maltillisesti.

MARKE - 41 VUOTTA - OMAN ELÄMÄNSÄ POMO

Esimerkkiasiakas Marke, 41 vuotta:
kohtalaista riskiä 6 %:n vuotuisella tuottotavoitteella.

 • Menestyvä maahantuontialan yritys. Työllistää yrittäjän lisäksi 4 henkilöä.
 • Palkan lisäksi yritys tuottaa Markelle osinkotuloa vuodesta riippuen 30 000–40 000 euroa.
 • Marke on tavoitteellinen yrittäjä, mutta karttaa suurten riskien ottamista. 
 • Osingot sijoitetaan tulevaisuuden turvaksi tasapainoista tuoton ja riskin suhdetta noudattaen. Tavoitteena saavuttaa taloudellinen riippumattomuus 58-vuotispäivään mennessä.

HENRIK - 52 VUOTTA - OMAN ELÄMÄNSÄ POMO

Esimerkkiasiakas Henrik, 52 vuotta:
korkeaa riskiä 8 %:n vuotuisella tuottotavoitteella.

 • Menestyvän juristitoimiston osakas.
 • Hektinen työ vei pitkään huomion oman taloudellisen tulevaisuuden turvaamiselta.
 • Suunnitelmallisen sijoittamisen aloittaminen venyi viisikymppiseksi, mutta yritystoiminnan hyvä vuosittainen tuotto mahdollistaa 70 000–100 000 euron vuosisijoitukset.
 • Tuottohakuisella strategialle Henrik ehtii vielä kasvattaa reilun miljoonan varallisuuden ennen 60-vuotiaana suunniteltua irtautumista työelämästä