Finance Associate – Finlandia Rahoitus

  Finlandia Group / 18.01.2023

  Finlandia Rahoitus (Finlandia Finance Oy) tarjoaa joustavaa rahoitusta suomalaisille yrityksille. Haluamme vahvistaa kotimaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja auttaa kasvutarinoiden toteuttamisessa haastavassa yritysrahoitusmarkkinassa. Olemme osa Finlandia Group -konsernia, ja mukana missiossa olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani.

  Finlandia Rahoitus – Finance Associate 

  Kiinnostaako työ finanssialan sykkeessä, Helsingin ytimessä?

  Tehtävässä vastaat osana Finlandia Factoring -tiimiä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja säännöllisestä raportoinnista tiimin johdolle. Työssäsi pidät päivittäin yhteyttä asiakkaidemme kanssa, keräät ja analysoit tietoa luottopäätöksiä varten, osallistut rahoitusprosessien kehittämiseen ja ylläpidät asiakastietoja.

  Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy aitoa kiinnostusta rahoitusalaan. Sinulla on positiivista draivia, täsmällisyyttä ja paineensietokykyä. Olet vastikään valmistunut kaupallisen alan korkeakouluopinnoistasi tai olet opiskelujesi loppuvaiheessa. Mahdollisesti omaat jo harjoittelu- tai työkokemusta rahoitusalalta. Työkielemme on suomi, joten puhut ja kirjoitat sitä sujuvasti. Jos kuvaus sopii sinuun, voit hyvin olla etsimämme Finance Associate.  

  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kuukausipalkalla ja mahdollisuuden urapolkuun kasvavassa yrityksessä. Saat kollegoiksesi myös erittäin positiivisen ja dynaamisen työporukan – joiden kanssa työskentelet viihtyisässä toimistossa huippusijainnilla Helsingin Eteläesplanadilla.

  Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jos kiinnostuit, kannattaa toimia nopeasti. Toimenkuvan laajuutta voidaan muokata hakijan osaamista ja kokemusta vastaavaksi.

  Mikä on Finlandia Factoring?

  Finlandia Factoringin avulla yritys saa myyntisaatavat heti käyttöönsä ilman viivettä. Näin yritysten on mahdollista vapauttaa nopeasti käyttöpääomaa tarpeisiinsa, kuten kasvuun ja samalla parantaa liiketoiminnan suunniteltavuutta, maksuvalmiutta sekä riskienhallintaa.

  Kiinnostuitko? Soita meille ja sovitaan tapaaminen.

  Lisätiedot tehtävästä:

  Olli Sumentola, Back Office Manager

  Puh. +358 45 133 8176

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Finlandia Rahoitus - Finance Associate"

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Väestön demografinen muutos haastaa ja kehittää lääketeollisuutta

  Lue lisää

  Globaali kaupungistuminen vauhdittaa teollisuussektoria

  Lue lisää

  Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen

  Lue lisää