Finance Associate Trainee – Finlandia Rahoitus

  Finlandia Group / 18.01.2023

  Finlandia Rahoitus (Finlandia Finance Oy) tarjoaa joustavaa rahoitusta suomalaisille yrityksille. Haluamme vahvistaa kotimaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja auttaa kasvutarinoiden toteuttamisessa haastavassa yritysrahoitusmarkkinassa. Olemme osa Finlandia Group -konsernia, ja mukana missiossa olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani.

  Finlandia Rahoitus – Finance Associate Trainee

  Kiinnostaako erinomainen alku uralle rahoitusalalla Helsingin ytimessä?

  Harjoittelun aikana pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin rahoitusalan tukitehtäviin työskennellessäsi osana Finlandia Factoring -tiimiä.      

  Olet aloittanut korkeakouluopintosi ja sinulla on aitoa kiinnostusta rahoitusalaan. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy on positiivista draivia, täsmällisyyttä ja paineensietokykyä. Työkielemme on suomi, joten puhut ja kirjoitat sitä sujuvasti. Jos kuvaus sopii sinuun, voit hyvin olla etsimämme Finance Associate Trainee.  

  Tarjoamme sinulle palkallisen harjoittelun ja mahdollisuuden tutustua rahoitusalaan kasvavassa yrityksessä. Saat kollegoiksesi myös erittäin positiivisen ja dynaamisen työporukan – joiden kanssa työskentelet viihtyisässä toimistossa huippusijainnilla Helsingin Eteläesplanadilla.

  Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä, joten jos kiinnostuit, kannattaa toimia nopeasti. Harjoittelun kesto ja ajankohta on mahdollista sopia joustavasti. Lähtökohtaisesti harjoittelu on kokopäiväistä. 

  Mikä on Finlandia Factoring?

  Finlandia Factoringin avulla yritys saa myyntisaatavat heti käyttöönsä ilman viivettä. Näin yritysten on mahdollista vapauttaa nopeasti käyttöpääomaa tarpeisiinsa, kuten kasvuun ja samalla parantaa liiketoiminnan suunniteltavuutta, maksuvalmiutta sekä riskienhallintaa.

  Kiinnostuitko? Soita meille ja sovitaan tapaaminen.

  Lisätiedot tehtävästä: 

  Olli Sumentola, Back Office Manager

  Puh. +358 45 133 8176

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Finlandia Rahoitus - Finance Associate Trainee"

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Väestön demografinen muutos haastaa ja kehittää lääketeollisuutta

  Lue lisää

  Globaali kaupungistuminen vauhdittaa teollisuussektoria

  Lue lisää

  Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen

  Lue lisää