Account Manager – Finlandia Factoring

  Finlandia Group / 24.10.2022

  Finlandia Rahoitus (Finlandia Finance Oy) tarjoaa joustavaa rahoitusta suomalaisille yrityksille. Haluamme vahvistaa kotimaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja auttaa kasvutarinoiden toteuttamisessa haastavassa yritysrahoitusmarkkinassa. Olemme osa Finlandia Group -konsernia, ja mukana missiossa olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani.

  Finlandia Factoring – Account Manager 

  Etsimme nyt aktiivista Account Manageria Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun.

  Työssäsi olet osa tiimiä, joka keskittyy uusasiakashankintaan ja yritysten rahoitustarpeiden ratkaisuun Finlandia Factoring -rahoituksen avulla. 

  Finlandia Factoringin avulla yritys saa myyntisaatavat heti käyttöönsä ilman viivettä. Näin yritysten on mahdollista vapauttaa nopeasti käyttöpääomaa tarpeisiinsa, kuten kasvuun ja samalla parantaa liiketoiminnan suunniteltavuutta, maksuvalmiutta sekä riskienhallintaa.

  Oletko sinä tavoitteellinen tuloksentekijä, joka taitaa uusien asiakkaiden hankinnan? Löytyykö sinulta draivia ja nopeaa kykyä omaksua uusia asioita ja kokonaisuuksia? Oletko itseohjautuva ja luontaisesti kilpailuhenkinen niin omissa kuin tiimisi tavoitteissa ja parhaissa onnistumisissa? Silloin voit olla etsimämme henkilö.

  Tarjoamme edustettavaksesi laadukkaan palvelun, jolla on selkeä lisäarvo asiakkaillemme ja kasvava kysyntä. Onnistuminen tehtävässä mahdollistaa myös hyvin kilpailukykyisen ansainnan.  

  Lisäksi tarjoamme sinulle kasvumahdollisuuden kehittyvässä organisaatiossa, alalla menestymiseksi vaadittavan jatkuvan koulutuksen, valmentavan johtamismallin sekä positiivisen ja dynaamisen työympäristön, jossa vallitsee välitön ja urheiluhenkinen kulttuuri.

   

  Kiinnostuitko? Soita meille ja sovitaan tapaaminen.

  Lisätiedot tehtävästä: Joona Riitahaara

  Puh. +358 44 310 1629

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Finlandia Factoring - Account Manager"

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Väestön demografinen muutos haastaa ja kehittää lääketeollisuutta

  Lue lisää

  Globaali kaupungistuminen vauhdittaa teollisuussektoria

  Lue lisää

  Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen

  Lue lisää