Korkotuotto-rahastolle-jalleen-taydet-viisi-Morningstar-tahtea

Finlandia Korkotuotto -rahastolle jälleen täydet viisi Morningstar-tähteä

Viime vuonna Morningstarin korkorahastosarjan voittanut Finlandia Korkotuotto -rahasto on saanut Morningstarilta täyden viiden tähden luokituksen. Korona-ajan mukanaan tuoman turbulenssin jälkeen Finlandia Korkotuotto on palautunut uudelleen viiden tähden rahastoksi.

Rahaston nopeaan toipumiseen on osoitettavissa kaksi keskeistä syytä. Markkinoiden koronapaniikissa pidettiin pää kylmänä eikä lähdetty realisoimaan salkkua, vaan strategiaan ja sijoituksiin luotettiin. Toinen tärkeä päätös oli oikea-aikainen käteispainon vähentäminen kesällä ja alkusyksyllä 2020.

Rahaston salkunhoitaja Tommi Pietarinen on tyytyväinen Finlandia Korkotuoton kehitykseen.

"Korona toi mukanaan epävarmuuksia, jotka näkyivät myös Finlandia Korkotuoton performanssissa. Rahasto toipui koronakuopasta erittäin nopeasti ja rahaston arvo on huomattavasti koronaa edeltävää aikaa korkeammalla. Olemme luonnollisesti ylpeitä täydestä viiden tähden luokituksesta. Päivittäinen työ menestyksen eteen jatkuu, Pietarinen kertoo.

26.5.2021
Tommi-Pietarinen-ja-yhteystiedot

FINLANDIA KORKOTUOTTO

Kohtuullista tuottoa kohtuullisella riskillä. Sitä tarjoaa korkosijoittaminen. Se on yksi vaihtoehto esimerkiksi sille, että pitää säästöjä pankkitilillä nollakorolla. Varojen jakamisella korko- ja osakesijoitusten välillä voit luoda sinulle sopivan suhteen tuotto-odotusten ja riskien välille.

Rahastosivuille >>