Finlandia Rahastoyhtiö – Rahastohallinnon assistentti

  Finlandia Group / 24.10.2022

  Finlandia on finanssikonserni yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille – oman elämänsä pomoille. Tavoitteemme on olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti sijoittamisen, säästämisen, vakuuttamisen ja omistamisen palveluita heidän taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi ja tulevaisuuden turvakseen. Finlandia Rahastoyhtiö Oy on Finlandia Group -konserniin kuuluva tytäryhtiö.

  Rahastohallinnan assistentti Helsinkiin

  Finlandia Rahastoyhtiö Oy hakee rahastohallinnan assistenttia hoitamaan sijoitusrahastojen arvonlaskentaa ja muita sijoitusrahaston hallintoon liittyviä tehtäviä, mm. täsmäytyksiä, asiakasraportointia sekä sijoitusrahastojen rahaliikenteen hoitamista.

  Menestyt tehtävässä, jos olet numerotarkka, kiinnostunut rahoituksesta tai sijoittamisesta ja työskentelet yhtä sujuvasti itsenäisesti kuin tiimissä. Työkokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, kokemus Microsoft Dynamics CRM-järjestelmästä katsotaan eduksi. Työkielenä on suomi, mutta olet myös yhteydessä kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin, joten toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

  Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

  Mikäli koet tehtävän omaksesi, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakuaikaa sinulla on 10.11.2022 asti.

   

  Kiinnostuitko? Hae tehtävää tästä.

  Lisätiedot tehtävästä: Jukka Räsänen, hallintopäällikkö Finlandia Rahastoyhtiö Oy

  jukka.räsänen@finlandiagroup.fi

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Rahastohallinnon assistentti". Sisällytäthän palkkatoiveesi hakemukseen.

  Avoimet työpaikat

  Finlandia työnantajana

  Finance Associate Trainee – Finlandia Rahoitus

  Lue lisää

  Finance Associate – Finlandia Rahoitus

  Lue lisää

  Yksityispankkiiri – Yrittäjäasiakkuudet

  Lue lisää