Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Finlandia Group / 31.08.2021

  Usein yrittäjät huolehtivat ihailtavasti yrityksen ja henkilökunnan vakuutusturvasta. Myös lapsille on hankittu sairaskuluvakuutus, ja perheen koti sekä muut kiinteistöt ovat kattavasti vakuutettuja. Mutta harvempi tulee ajatelleeksi, mitä yrittäjän itsensä vakavasta sairastumisesta tai kuolemasta seuraisi. Sillä onhan sitä itse tehty raudasta. Tai toisaalta – eihän sitä tässä kiireessä ehdi ajatellakaan.

  Mutta elämä ei aina mene niin kuin toivoisi. Tilastojen mukaan joka viides suomalainen sairastuu vakavasti työuransa aikana ennen 65 vuoden ikää. Entä jos sinulle tapahtuu jotain peruuttamatonta, miten silloin käy läheisillesi ja heidän taloudelliselle toimeentulolleen? Yrittäjänä olet usein vastuussa leijonan osasta perheesi taloudellista kantokykyä. Vakuutusturvan ollessa kunnossa voit keskittyä huoletta siihen mikä on sinulle tärkeintä. Vakuutusturvan ollessa kunnossa voit keskittyä huoletta siihen mikä on sinulle tärkeintä.

  Finlandia Protection Plan – yrittäjän henkivakuutus ja vakavan sairauden turva

  Finlandia Protection Plan on vakuutus yrittäjän ja yrittäjän läheisten turvaksi usein riittämättömien lakisääteisten vakuutuksien rinnalle. Se sisältää henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan samassa vakuutuspaketissa. Erittäin kattavaan vakavan sairauden turvaan sisältyy 62 diagnoosia. Vakuutuskorvaus maksetaan verottomana kertakorvauksena, joka ei ole sidottuna hoitokuluihin kuten sairaskuluvakuutuksessa. Summan voi käyttää haluamallaan tavalla, esimerkiksi lainanhoitoon tai muutoin arjen järjestelyyn – näin voi keskittyä rauhassa sairaudesta toipumiseen.

  Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa oman kuolemasi varalta, auttaen esimerkiksi velkojen ja vakuuksien järjestelyissä. Finlandia Protection Planin maksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa.

  Finlandia Protection Plan lyhyesti

  1. Joka viides suomalainen kohtaa vakavan sairauden työuransa aikana. Finlandia Protection Plan on poikkeuksellisen laaja-alainen turva tällaisten tilanteiden varalle. Se kattaa yhteensä 62 eri diagnoosia.
  2. Vakuutuskorvauksen saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. Vakavan sairauden turva ei siis ole hoitokuluvakuutus, jossa korvauksen saa hoidosta aiheutuneita kuluja vastaan. Korvaus auttaa esimerkiksi lainojen, vakuuksien tai arjen järjestelyissä.
  3. Kuolematapauksessa omaisille maksetaan vakuutustason mukainen kertakorvaus, joka ei kuitenkaan vähennä mahdollisten lakisääteisten korvausten määrää. Kertakorvaus auttaa omaisia sopeutumaan yllättävään tilanteeseen, jossa taloudellinen tilanne saattaa heikentyä merkittävästi.
  Lisätietoa turvasta
  • Henkivakuutus ja vakavan sairauden turva samassa vakuutuspaketissa.
  • 3 eri turvan tasoa:
   • 350 000 € / 100 000 €
   • 200 000 € / 60 000 €
   • 100 000 € / 30 000 €
  • Laaja-alainen vakuutus, joka kattaa yhteensä 62 eri diagnoosia.
  • Korvaukset jopa 200 % vakuutetuista diagnooseista.
  • Tietyistä diagnooseista 12,5 %:n tai 25 %:n vakuutuskorvaus ja vakuutus säilyy voimassa.

  ​​Lisätietoa saat asiamieheltäsi tai ottamalla yhteyttä: asiakaspalvelu@finlandiagroup.fi

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Markkinakatsaus elokuu 2022

  Lue lisää

  Vertex: Hoitoja potilaille markkinatilanteesta riippumatta

  Lue lisää

  Suunnitteilla yrityksen myynti — osake vai liiketoimintakauppa?

  Lue lisää