Yksityispankkiiri – Yrittäjäasiakkuudet

  Finlandia Group / 24.10.2022

  Finlandia on finanssikonserni yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille – oman elämänsä pomoille. Tavoitteemme on olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti sijoittamisen, säästämisen, vakuuttamisen ja omistamisen palveluita heidän taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi ja tulevaisuuden turvakseen. 

  Yksityispankkiiri – yrittäjäasiakkuudet

  Etsimme yksityispankkiiria Helsinkiin, Ouluun ja Kuopioon.

  Työssäsi olet osa tiimiä, joka vastaa konsernin olemassa olevien sijoituspalveluasiakkaiden aktiivisesta hoidosta sekä uusasiakashankinnasta. 

  Oletko tavoitteellinen tuloksentekijä, joka omaa vahvat näytöt asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoidosta ja uusasiakashankinnasta? Sinulla on draivia ja nopea kyky omaksua uusia asioita? Olet itseohjautuva ja sinulle on luonnollista asioida paikkakuntasi omistajayrittäjien kanssa? Kilpailetko luontaisesti itsesi ja tiimisi kanssa parhaista onnistumisista? Jos tunnistit itsesi kuvauksesta voit olla etsimämme henkilö.

  Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen toimintamallin, jossa yhdistyy omistajayrittäjän tarpeet ja niihin soveltuvat laadukkaat tuotteet ja palvelut. Näiden avulla menestyminen yhdessä asiakkaittesi kanssa on aidosti palkitsevaa.

  Tarjoamme myös alalla menestymiseksi vaadittavan jatkuvan koulutuksen, valmentavan johtamismallin sekä positiivisen ja dynaamisen työympäristön, jossa vallitsee välitön ja urheiluhenkinen kulttuuri.

   

  Kiinnostuitko? Soita meille ja sovitaan tapaaminen.

  Lisätiedot tehtävästä: Kim Koskinen

  Puh. +358 4578349604

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Yksityispankkiiri"

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Väestön demografinen muutos haastaa ja kehittää lääketeollisuutta

  Lue lisää

  Globaali kaupungistuminen vauhdittaa teollisuussektoria

  Lue lisää

  Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen

  Lue lisää