Ovatko kaikki sijoituksesi aidosti etujesi mukaisia?

  Sijoitussalkku kannattaa käydä läpi ajatuksella

  Sijoitusten arvioiminen aika ajoin on tärkeää. Sillä tavoin voidaan varmistaa, että sijoitukset sopivat nykyiseen elämäntilanteeseen ja asetettuihin tavoitteisiin.

  Sijoittajan salkku ja omistukset koostuvat keskimäärin sangen kirjavasta joukosta ajan saatossa kertyneitä, eri toimijoiden kautta tai itsenäisesti tehtyjä sijoituksia. Osa sijoituksista on palvellut pitkän tähtäimen tavoitteita ja toiset taas pyrkineet nopeampiin tuottoihin.

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

   

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

  Sijoitussalkun läpikäyminen osaavan asiantuntijan kanssa on suositeltavaa. Se antaa kokonaiskuvan sijoitusten tuotosta ja ohjaa tekemään ratkaisuja, jotka vahvistavat sijoitustoiminnan tuloksellisuutta varallisuutta kasvatettaessa.

  Haluatko kuulla lisää?

  Ajankohtaista

  Lisää artikkeleita
  Yrittäjäasennetta omaan taloudenpitoon

  Kuinka yrittäjä voi varautua tulevaan haastavassa markkinatilanteessa, joka on seurausta rakenteellisista onglemista, kuten Euroopan valtioiden velkaatumisesta ja huoltosuhteen heikkenemisestä?

  Lue lisää
  Onnistunut yrityskauppa alkaa jopa viisi vuotta ennen irtautumista

  Onnistunut yrityskauppa alkaa jopa viisi vuotta ennen irtautumista. Hyvään strategiaan kuuluu myös ajoissa tehty suunnitelma yrityksestä luopumiseen.

  Lue lisää
  Miten laatusijoittajan kannattaa suhtautua kuohuvaan markkinatilanteeseen?

  Sijoittajat ovat kokeneet alkuvuonna 2022 melkoista myllerrystä markkinoilla.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Kiinnostuitko sijoitussalkkusi arvioinnista?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sitoomuksettoman arvion kokonaistilanteesta ja ehdotuksen sinulle sopivasta ratkaisusta.