Account Manager – Yritysten henkilövakuuttaminen ja eläkeratkaisut

  Finlandia Group / 24.10.2022

  Finlandia on finanssikonserni yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille – oman elämänsä pomoille. Tavoitteemme on olla yrittäjän paras vaurastumisen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti sijoittamisen, säästämisen, vakuuttamisen ja omistamisen palveluita heidän taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi ja tulevaisuuden turvakseen. 

  Yritysten henkilövakuuttaminen ja eläkeratkaisut – Account Manager

  Etsimme Account manageria helsinkiin, vaasaan ja joensuuhun.

  Työssäsi olet osa tiimiä, joka vastaa konsernin yritysasiakkaiden eläkeratkaisuista sekä riskihenkivakuutuksista. Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitasi täydentävillä henki- ja eläkevakuutusratkaisuilla sekä tarjota ratkaisuja, joilla palkita ja sitouttaa yhtiöiden avainhenkilöitä verotehokkaasti.

  Oletko tavoitteellinen tuloksentekijä, joka omaa vahvat näytöt asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoidosta ja uusasiakashankinnasta? Sinulla on perusymmärrys suomalaisesta työeläkejärjestelmästä sekä hyvinvointiyhteiskuntamme rahoituksen tilanteesta? Sinulla on draivia ja nopea kyky omaksua uusia asioita? Olet itseohjautuva ja sinulle on luonnollista asioida paikkakuntasi omistajayrittäjien kanssa? Kilpailetko luontaisesti itsesi ja tiimisi kanssa parhaista onnistumisista? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, voit olla etsimämme henkilö.

  Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen toimintamallin, jossa yhdistyy omistajayrittäjän tarpeet ja niihin soveltuvat laadukkaat tuotteet ja palvelut. Näiden avulla menestyminen yhdessä asiakkaittesi kanssa on aidosti palkitsevaa.

  Tarjoamme myös alalla menestymiseksi vaadittavan jatkuvan koulutuksen, valmentavan johtamismallin sekä positiivisen ja dynaamisen työympäristön, jossa vallitsee välitön ja urheiluhenkinen kulttuuri.

   

  Kiinnostuitko? Soita meille ja sovitaan tapaaminen.

  Lisätiedot tehtävästä: Kim Koskinen

  Puh. +358 4578349604

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n oheisella lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Account manager eläke- ja vakuutusratkaisut"

  Avoimet työpaikat

  Finlandia työnantajana

  Finance Associate Trainee – Finlandia Rahoitus

  Lue lisää

  Finance Associate – Finlandia Rahoitus

  Lue lisää

  Yksityispankkiiri – Yrittäjäasiakkuudet

  Lue lisää