Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahasto

  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Sustainability Rating
  Rahaston riskitaso
  Viimeisin arvo ()
  Uudessa Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastossa yhdistyvät erinomainen korkosijoittamisen osaamisemme ja kurinalainen laatuyhtiöstrategia sekä koko salkunhoitotiimimme asiantuntemus tuottohakuiseen varainhoitomalliin. 


  Rahasto on erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 80 % osakesijoituksia ja noin 20 % korkosijoituksia. Osakesidonnaisten sijoitusten osuus voi vaihdella välillä 70–100 % ja korkosijoitusten osuus välillä 0–30 %. Osakepainoa säädellään aktiivisesti osake-markkinariskin hallitsemiseksi ja tuottomahdollisuuksien hyödyntämiseksi.

  Rahaston sijoitukset toteutetaan Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen avulla, jolloin rahaston sijoitukset tulevat kohderahastojen kautta laajasti hajautetuiksi eri osake- ja joukkovelkakirjalainasijoituksiin. Rahaston varoista enintään 80 % voidaan sijoittaa yhteen kohderahastoon.

  Rahaston kurssikehitys

  Finlandia Asset Allocator

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max
  Salkunhoitaja

  Finlandia salkunhoitotiimi

  Suurimmat sijoitukset

  SijoitusMaa%

  Hajautuksella hyvää riskienhallintaa

  Finlandia Asset Allocatorin eri omaisuuslajit ja maantieteellinen hajautus takaavat hyvän riskienhallinnan kaikissa markkinatilanteissa. Markkinoiden kehittymistä päivittäin seuraavalla Finlandian salkunhoitotiimillä on kyky vastata nopeasti markkinatilanteeseen muuttamalla allokaatiota korko- ja osakesijoitusten välillä.

  Riskiprofiililtaan Finlandia Asset Allocator -rahasto sijoittuu korkotuotto- ja osakerahastojemme väliin. Rahasto sopii erinomaisesti sijoittajalle, joka etsii enemmän tuottoa kuin pelkkä korkorahasto tarjoaa, mutta ei ole valmis kantamaan niin paljon riskiä kuin mitä pelkkä osakerahasto sisältää.

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Tiedot ja dokumentit

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Yritysten ja yrittäjäperheiden asialla – Vesa Engdahl Finlandia Rahastoyhtiön toimitusjohtajaksi

  Talouden taantuma ja yhteiskunnan rakenteellisen muutoksen tuomat haasteet avaavat rohkealle sijoittajalle mahdollisuuksia, sanoo Engdahl.

  Lue lisää
  Waste Management: roskasäiliöt pitää tyhjentää kaikissa markkinatilanteissa

  Waste Management suurin jätehuollon tarjoaja Pohjois-Amerikassa. WM asiakkaina on kotitalouksia sekä teollisia-, kunnallisia- ja kaupallisia toimijoita.

  Lue lisää
  Activision Blizzard: jättikauppa etenee suunnitellusti

  Microsoft julkaisi aiemmin tänä vuonna aikovansa ostaa Activision Blizzardin, maailman suurimmassa peliyhtiöitä koskevassa kaupassa.

  Lue lisää

  Finlandia-rahastot

  Finlandia 2030

  Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille.

  Finlandia Asset Allocator

  Varainhoitorahasto, joka antaa käyttöösi koko salkunhoitotiimimme asiantuntemuksen yhdellä rahastolla. Varallisuus on hajautettuna Finlandia Rahastoyhtiön hallinnoimiin korko- ja osakerahastoihin.

  Finlandia Korkotuotto

  Korkosijoittaminen tarjoaa kohtuullista tuottoa kohtuullisella riskillä. Finlandian palkittu korkorahasto on hyvä vaihtoehto hallita pankkitalletusten inflaatioriskiä ja saada samalla tuottoa.

  Finlandia Laatuyhtiöt

  Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään.

  Kiinnostuitko Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä