Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahasto

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Rating
  MorningStar Sustainability Rating
  Rahaston riskitaso
  Viimeisin arvo ()
  Uudessa Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastossa yhdistyvät erinomainen korkosijoittamisen osaamisemme ja kurinalainen laatuyhtiöstrategia sekä koko salkunhoitotiimimme asiantuntemus tuottohakuiseen varainhoitomalliin. 


  Rahasto on erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 80 % osakesijoituksia ja noin 20 % korkosijoituksia. Osakesidonnaisten sijoitusten osuus voi vaihdella välillä 70–100 % ja korkosijoitusten osuus välillä 0–30 %. Osakepainoa säädellään aktiivisesti osake-markkinariskin hallitsemiseksi ja tuottomahdollisuuksien hyödyntämiseksi.

  Rahaston sijoitukset toteutetaan Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen avulla, jolloin rahaston sijoitukset tulevat kohderahastojen kautta laajasti hajautetuiksi eri osake- ja joukkovelkakirjalainasijoituksiin. Rahaston varoista enintään 80 % voidaan sijoittaa yhteen kohderahastoon.

  Rahaston kurssikehitys

  Finlandia Asset Allocator

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max
  Salkunhoitaja

  Finlandia salkunhoitotiimi

  Suurimmat sijoitukset

  SijoitusMaa%

  Hajautuksella hyvää riskienhallintaa

  Finlandia Asset Allocatorin eri omaisuuslajit ja maantieteellinen hajautus takaavat hyvän riskienhallinnan kaikissa markkinatilanteissa. Markkinoiden kehittymistä päivittäin seuraavalla Finlandian salkunhoitotiimillä on kyky vastata nopeasti markkinatilanteeseen muuttamalla allokaatiota korko- ja osakesijoitusten välillä.

  Riskiprofiililtaan Finlandia Asset Allocator -rahasto sijoittuu korkotuotto- ja osakerahastojemme väliin. Rahasto sopii erinomaisesti sijoittajalle, joka etsii enemmän tuottoa kuin pelkkä korkorahasto tarjoaa, mutta ei ole valmis kantamaan niin paljon riskiä kuin mitä pelkkä osakerahasto sisältää.

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Tiedot ja dokumentit

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Embracer Group haki 10,3 miljardia uutta pääomaa

  Embracer Groupin osakeannin merkintähinta oli 103,47 kruunua osakkeelta. Merkintähinta vastasi 15,0 % preemiota verrattuna B-osakkeen päätöskurssiin.

  Lue lisää
  Ørsted: kestävän kehityksen energia

  Ørsted otti suuren askeleen Euroopassa ilmoittamalla neljästä uudesta kumppanuudesta Espanjassa, joiden tavoitteena on jatkaa varhaisen vaiheen aurinko- ja maatuulihankkeita.

  Lue lisää
  Alfen Beheer: sähköautobisneksen menestyvä moniottelija

  Alfen raportoi vastikään vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen tuloksestaan, mikä ylitti positiivisesti konsensuksen.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä