Sijoita kanssamme vauraampiin eläkepäiviin.

  Rakenna oma eläketurvasi. Sitä ei kukaan puolestasi tee.

  Kiireiden keskellä erityisesti nuoremmille yrittäjille ajatus eläkeikään valmistautumisesta voi tuntua kaukaiselta, kun “aikaa vielä on”. Toisaalta moni on havahtunut siihen, että tuleva eläkepäivien elintaso näyttää turhan vaatimattomalle. 

  Vieläkö jotain olisi tehtävissä? Vaikka yrittäjyys on elämäntapa, jokaisella on edessä hetki, kun on aika uusille asioille elämässä. Miltä elämä näyttää silloin, on pitkälti yrittäjän omissa käsissä. Totuus on kuitenkin se, että eläketurvankin suhteen yrittäjä kantaa vastuun itse.

  Tulevaisuuden suunnittelua ei kannata lykätä: se kannattaa aloittaa viimeistään, kun yritystoiminnassa alkaa kertymään varallisuutta. Jokainen yrittäjä hyötyy varallisuuden hoitoon laaditusta pitkän tähtäimen tavoitteet ja unelmat huomioivasta suunnitelmasta.

  Oman elämänsä pomo ei jätä eläketurvaa yksin YEL:in varaan. Henkilökohtainen omistamisen strategia, tavoitteisiisi sopiva sijoitusstrategia, oikeat sijoitusinstrumentit sekä oma Wealth Management Professional -tiimisi auttavat saavuttamaan vaurastumisen tavoitteet ja elintason säilymisen myös eläkepäivinä.

  Finlandia-Group-0960 square Finlandia-Group-0960 (2)-3

  Kokonaisvaltaisella suunnittelulla turvaa eläkepäivien elintasoon

  Eläkepäivien elintason turvaavaa suunnittelua yrittäjän ei tarvitse tehdä yksin. Yrittäjyyttä ymmärtävän, asiantuntevan kumppanin avulla toteutettu suunnitelma tuo turvaa yrittäjän omaan ja jälkipolvien tulevaisuuteen. Yrittäjän oma eläkesuunnittelu, on osa tätä kokonaisuutta.

  Ensin kartoitamme lähtötilanteesi, tavoitteesi ja tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Sen pohjalta laadimme omistamisen strategian, ja teemme suunnitelmat varallisuuden järkevään ja turvalliseen kasvattamiseen, ylläpitoon ja turvaamiseen – eläkepäivien elintaso-odotukset huomioiden. Varainhoitomme on aktiivista ja päätät itse kuinka usein ja millä tavoin haluat yksityispankkiirisi kanssa tilannettasi tarkastalla.

  Ymmärrämme omistajayrittäjyyden haasteita sekä mahdollisuuksia. Suunnittelussa huomioimme yritystoimintasi, yrityksesi varallisuuden, henkilökohtaisen varallisuutesi ja elämäntilanteesi kokonaisuutena yrityksesi alkumetreiltä yrityksestä luopumiseen asti.

   

  Haluatko kuulla lisää?

  Tukenasi varainhoitotiimi ja tehokkaat sijoitusinstrumentit

  Finlandialla on aito halu tehdä yrittäjänä menestymisestäsi aidosti palkitsevampaa. Siksi kokonaisvaltainen palvelumme ja sen sisältämät sijoitusinstrumentit räätälöidään aina sinun ja perheesi henkilökohtaisiin tarpeisiin.

  Saat kumppaniksi Finlandian Wealth Management Professional -vauraudenhoitotiimin, joka koostuu kokeneista sijoittamisen, rahoituksen ja vakuuttamisen asiantuntijoistamme sekä kumppaneidemme laki- ja veroasioiden asiantuntijoista. 

  Asiakkaanamme sinulla on käytössäsi Finlandian omien rahasto-, omaisuudenhoito- ja välitystuotteiden lisäksi laaja valikoima kansainvälisen kumppaniverkostomme sijoitusvaihtoehtoja.

   

  Aiheeseen liittyviä artikkeleitamme

  Lisää artikkeleita
  YEL on kallis mutta tehoton

  YEL ei ole ratkaisu yrittäjän eläkkeeseen, mutta itse järjestetty eläketurva on puhdasta matematiikkaa.

  Lue lisää
  Yrittäjäasennetta omaan taloudenpitoon

  Kuinka yrittäjä voi varautua tulevaan haastavassa markkinatilanteessa, joka on seurausta rakenteellisista ongelmista, kuten Euroopan valtioiden velkaatumisesta ja huoltosuhteen heikkenemisestä?

  Lue lisää
  Onnistunut yrityskauppa alkaa jopa viisi vuotta ennen irtautumista

  Onnistunut yrityskauppa alkaa jopa viisi vuotta ennen irtautumista. Hyvään strategiaan kuuluu myös ajoissa tehty suunnitelma yrityksestä luopumiseen.

  Lue lisää

  Haluaisitko kuulla miten yrittäjä voi varautua eläkevuosiin?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.