Finlandia-rahastot.

  Finlandian rahastoissa korostuvat laatu, selkeys ja läpinäkyvyys.

  Meille on tärkeää, että jokainen rahastoasiakkaamme ymmärtää kuinka sijoitamme varoja, jotka hän uskoo hoitoomme. Tämän vuoksi kaikilla rahastoillamme on helposti ymmärrettävä ja selkeä sijoitusstrategia. Jokainen rahastonhoitajamme valitsema rahaston sijoituskohde on huolella valittu ja valintakriteerit ovat selkeästi perusteltavissa.

  Rahastojen menestystä mitataan usein vertaamalla rahaston menestystä vertailuindeksin menestykseen. Meille on tärkeää, että vertailuindeksin sisältö ei kuitenkaan saa ohjata salkunhoitajan päätöstä sijoituskohteen valinnasta, vaan sen pitää perustua täysin salkunhoitotiimin analyysiin, rahastomme ja asiakkaittemme edun mukaisesti.

  Tiivistetysti, sijoitamme vain ja ainoastaan kohteisiin, jotka näemme omistamisen arvoisiksi.

  Aktiivinen salkunhoito 

  Kaikki osakerahastomme toimivat aktiivisella salkunhoitomallilla, ja jokainen rahaston sijoituskohde on valittu noudattaen kurinalaista laatuyhtiöstrategiaa. 

  Haluatko kuulla lisää?

  Finlandia 2030

  Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. 

  Finlandia Asset Allocator

  Varainhoitorahasto, joka antaa käyttöösi koko salkunhoitotiimimme asiantuntemuksen yhdellä rahastolla. Varallisuus on hajautettuna Finlandia Rahastoyhtiön hallinnoimiin korko- ja osakerahastoihin. 

  Finlandia Korkotuotto

  Korkosijoittaminen tarjoaa kohtuullista tuottoa kohtuullisella riskillä. Finlandian palkittu korkorahasto on hyvä vaihtoehto hallita pankkitalletusten inflaatioriskiä ja saada samalla tuottoa. 

  Finlandia Laatuyhtiöt

  Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään.

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Vertex: Hoitoja potilaille markkinatilanteesta riippumatta

  Vertex hoitaa maailmanlaajuisesti noin 90 % kaikista kystisen fibroosin hoidoista, koska sairaudella ei ole vaihtoehtoisia hoitovaihtoehtoja markkinoilla.

  Lue lisää
  Paycom: toimistotyön tukena koko työsuhteen elinkaaren ajan

  Paycom laskuttaa yrityksiä työntekijämäärän mukaan. Yritys raportoi ennennäkemättömiä lukuja osavuosikatsauksissaan, kun työllisyysluvut ovat huipussaan.

  Lue lisää
  Embracer Group haki 10,3 miljardia uutta pääomaa

  Embracer Groupin osakeannin merkintähinta oli 103,47 kruunua osakkeelta. Merkintähinta vastasi 15,0 % preemiota verrattuna B-osakkeen päätöskurssiin.

  Lue lisää
  95635191_l 95635191_l

  Laatuyhtiösijoittaminen

  Finlandian rahastoissa korostuvat laatu, selkeys ja läpinäkyvyys. Meille on tärkeää, että jokainen rahastoasiakkaamme ymmärtää kuinka sijoitamme varoja, jotka hän uskoo hoitoomme. Tämän vuoksi kaikilla rahastoillamme on helposti ymmärrettävä ja selkeä sijoitusstrategia.

  Jokainen rahastonhoitajamme valitsema rahaston sijoituskohde on huolella valittu ja valintakriteerit ovat selkeästi perusteltavissa. Rahastojen menestystä mitataan usein vertaamalla rahaston menestystä vertailuindeksin menestykseen. Meille on tärkeää, että vertailuindeksin sisältö ei kuitenkaan saa ohjata salkunhoitajan päätöstä sijoituskohteen valinnasta, vaan sen pitää perustua täysin salkunhoitotiimin analyysiin rahastomme ja asiakkaittemme edun mukaisesti.

  Tiivistetysti, sijoitamme vain ja ainoastaan kohteisiin, jotka näemme omistamisen arvoisiksi.

  Tutustu rahastoihin

  Kiinnostuitko rahastoistamme?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.