Finlandia-rahastot.

  Finlandian rahastoissa korostuvat laatu, selkeys ja läpinäkyvyys.

  Meille on tärkeää, että jokainen rahastoasiakkaamme ymmärtää kuinka sijoitamme varoja, jotka hän uskoo hoitoomme. Tämän vuoksi kaikilla rahastoillamme on helposti ymmärrettävä ja selkeä sijoitusstrategia. Jokainen rahastonhoitajamme valitsema rahaston sijoituskohde on huolella valittu ja valintakriteerit ovat selkeästi perusteltavissa.

  Rahastojen menestystä mitataan usein vertaamalla rahaston menestystä vertailuindeksin menestykseen. Meille on tärkeää, että vertailuindeksin sisältö ei kuitenkaan saa ohjata salkunhoitajan päätöstä sijoituskohteen valinnasta, vaan sen pitää perustua täysin salkunhoitotiimin analyysiin, rahastomme ja asiakkaittemme edun mukaisesti.

  Tiivistetysti, sijoitamme vain ja ainoastaan kohteisiin, jotka näemme omistamisen arvoisiksi.

  Finlandia Rahastoyhtiöllä takana hyvä sijoitusvuosi – näkymät vuodelle 2024 suotuisat

  Pitkäaikainen menestys korkosijoittamisessa sai jatkoa ja vahva USA-painotus tuki osakerahastojen tuottoa. Hallinnoitavan varallisuuden määrä kohosi ennätykselliset 74,7 %, mikä ylittää huomattavasti toimialan keskimääräisen 11,4 % kasvun.*
   
  *Perustuen Suomen Sijoitustutkimuksen joulukuun 2023 rahastoraporttiin  

  Aktiivinen salkunhoito 

  Kaikki osakerahastomme toimivat aktiivisella salkunhoitomallilla, ja jokainen rahaston sijoituskohde on valittu noudattaen kurinalaista laatuyhtiöstrategiaa. 

  Haluatko kuulla lisää?

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Kiinteistörahastojen tuottopotentiaali jäämässä korkosijoitusten jalkoihin

  Nollakorkoaikaan kiinteistörahastot nousivat suosituiksi. Markkinaympäristön muuttuessa niiden tuottopotentiaali on kuitenkin heikentynyt olennaisesti.

  Lue lisää
  Markkinakatsaus toukokuu 2024

  Osakekurssit laskussa huhtikuussa, mutta pidemmän aikavälin näkymät edelleen suotuisat. USA:ssa korkoleikkausodotusten siirtyminen kauemmaksi tulevaisuuteen ja markkinakorkojen nousu toimivat katalyytteinä kurssilaskulle.

  Lue lisää
  Finlandia Korkotuotto -rahastolle kaksi arvostettua Lipper-palkintoa Pohjoismaiden parhaana

  Salkunhoitaja Tommi Pietarisen luotsaama Finlandia Korkotuotto -rahasto on voittanut arvostetut Lipper-palkinnot kolmen sekä kymmenen vuoden tarkastelujaksoilla. 

  Lue lisää

  Kiinnostuitko rahastoistamme?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.