Finlandia Varainhoito

  Meillä varainhoito ei ole itsepalvelu.

  Milloin olet viimeksi tavannut varainhoitajasi?

  Uskomme, että menestyksekkään varainhoidon peruspilareita ovat asiakkaamme kokonaistilanteen ja tarpeiden syvällinen ymmärtäminen – yhdistettynä tehokkaaseen strategiaan ja sen tinkimättömään toteutukseen.

  Kaiken keskiössä on henkilökohtainen palvelu, jolla varmistamme, että varainhoitoratkaisusi on aina sinulle sopivin.

  Meillä se tarkoittaa aidosti aktiivista yhteydenpitoa. Tapaamisia oman yksityispankkiirisi kanssa kasvokkain, ajan kanssa. Riittävän usein, silloin kun sinulle sopii. Ennakointia ja harkittuja ratkaisuja, maailman ja elämäntilanteesi muutokset huomioiden. Ei yksin kännykän tai tietokoneen ruutua, vaan paikallisesti Helsingistä Rovaniemelle. Sillä meillä varainhoito ei ole itsepalvelu.

  Tavoitteemme on auttaa asiakastamme tekemään päätöksiä, joista voi kiittää itseään tulevaisuudessa.

   
  Markus Roukala
  Johtaja, Finlandia Wealth Management

  Omaisuudenhoitoa oman elämänsä pomoille

  Finlandian täyden valtakirjan varainhoito auttaa sinua hoitamaan ja kasvattamaan varallisuuttasi kaikissa yrittäjyyden ja elämän eri vaiheissa. Palvelu on räätälöityä ja kokonaisvaltaista. Se sopii erityisen hyvin sinulle, kun haluat tuottoa ja turvaa kertyneelle varallisuudellesi, mutta haluat sijoitusmarkkinoiden ja osakekurssien seuraamisen sijaan keskittyä liiketoimintaasi tai muuhun sinulle merkitykselliseen.

  Oli tavoitteenasi kasvattaa, ylläpitää ja turvata varallisuuttasi, tai sen siirtäminen jälkipolville, varainhoidon tiimimme auttaa sinua suunnitelman rakentamisessa ja toteutuksessa. Henkilökohtaisesti ja paikallisesti, silloin ja siellä missä se sinulle sopii. 

   

   

  Finlandia-Group-0578-3 Finlandia-Group-0578-3 (2)

  Enemmän kuin sijoittamista

  Varainhoidossa sijoitussalkun tuotto on tärkeä lähtökohta, mutta merkittävä osa palvelun arvosta syntyy elämäntilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi huomioivasta henkilökohtaisesta kokonaisratkaisusta.

  Omistamisen strategiset palvelut auttavat hahmottamaan kokonaistilannettasi ja siihen liittyviä mahdollisuuksia sekä riskejä. Asiakkaanamme saat käyttöösi kokonaisen tiimin asiantuntijoita, joilta saat apua niin juridisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin, kuin henki- ja eläkevakuutuksiin. 

  Haluamme tuoda asiakkaamme elämään helppoutta, ja vapauttaa hänen aikaansa oman liiketoimintansa kehittämiseen ja muuhun hänelle merkitykselliseen. 

   
  Vesa Engdahl
  Päästrategi, Finlandia Varainhoito

  Haluatko kuulla lisää?

  Aiheeseen liittyviä artikkeleitamme

  Markkinakatsaus toukokuu

  Osakemarkkinoilla eletään kiivainta tulosjulkistuskauden vaihetta. Toistaiseksi kausi on edennyt välttävästi.

  Lue lisää
  Varainhoidossa ei ratkaise yksin tuotto, vaan kokonaisuus

  Täyden valtakirjan varainhoito on kokonaisvaltaista palvelua, jossa huomioidaan asiakkaan koko elämäntilanne ja hänen henkilökohtaiset tavoitteensa. 

  Lue lisää
  Yritysten ja yrittäjäperheiden asialla – Vesa Engdahl Finlandia Rahastoyhtiön toimitusjohtajaksi

  Talouden taantuma ja yhteiskunnan rakenteellisen muutoksen tuomat haasteet avaavat rohkealle sijoittajalle mahdollisuuksia, sanoo Engdahl.

  Lue lisää

  Aiheeseen liittyviä artikkeleitamme

  Lisää artikkeleita
  Markkinakatsaus toukokuu 2023

  Osakemarkkinoilla eletään kiivainta tulosjulkistuskauden vaihetta. Toistaiseksi tuloskausi on edennyt välttävästi.

  Lue lisää
  Markkinakatsaus huhtikuu 2023

  Maaliskuussa alkoi näkyä oireita siitä, mitä aggressiivien rahapolitiikan kiristys voi aiheuttaa. Haasteita alkoi ilmaantua USA:n pankkisektorilla. 

  Lue lisää
  Markkinakatsaus maaliskuu 2023

  Näyttää siltä, että inflaatiohuippu on saavutettu ja inflaatiopaineet ovat lievittämässä. Inflaatiovauhti on kuitenkin edelleen liian kova, joten keskuspankkien odotetaan jatkavan ohjauskorkojen nostoja.

  Lue lisää

  Kaipaatko henkilökohtaisempaa otetta varainhoitoon?

  Jätä meille yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme henkilökohtaisesti koko suomen kattavan verkoston voimin.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.