Finlandia sponsoroi

Olemme mukana suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa monin tavoin. Omassa henkilökunnassamme on paljon entisiä huippu-urheilijoita, joten urheilussa mukanaolo on varsin luonnollinen osa toimintaamme.

Olemme vuosien varrella olleet sponsoroimassa huippu-urheilua monissa muodoissaan, mutta yhtä lailla myös lasten harrastamista. Molemmat ovat tärkeitä ja tarvitsevat toimiakseen liike-elämää tuekseen. Me pyrimme omalta osaltamme kantamaan kortemme kekoon. Urheilussa mukanaolo tuo hyvää fiilistä myös Finlandian omalle tiimille. Toivotaan että saamme suomalaista menestystä ja nousevia kykyjä urallaan eteenpäin

JANINA SP

Tahkon alppikoulu

Vuonna 1994 perustettu Tahkon alppikoulu kuuluu Pohjois-Savon urheiluakatemiaan ja alppihiihdon valtakunnalliseen valmennuskeskukseen. Tahkon alppikoulu toimii Nilsiän peruskoulun ja lukion yhteydessä.

Tutustu Tahkon alppikouluun >>

Rinnerieha

Tapahtumat

Finlandia Golf day – kesän hauskin golfkiertue

Tervetuloa viihtymään tapahtumaamme. Leikkimielisten kilpailujen ja oheistoimintojen lisäksi esillä on golfareita kiinnostavia tuote-esittelyjä. Tapahtumassa on mm. puttikisa ja musiikkia sekä tuote-esittelyitä ja -jakoa.

Finlandia Golf day >>

Tampere Open -tennisturnaus

Perinteinen Tampere Open -tennisturnaus pelataan heinäkuussa jo 35. kerran. Finlandia on turnauksen pääyhteistyökumppaneiden joukossa mahdollistamassa suurinta kotimaista tennistapahtumaa.

Lue lisää Tampere Openista >>

Pesäpallon Itä–Länsi

Pesäpallon Itä–Länsi on Suomen suurin ja suosituin tähdistöottelutapahtuma. Maan parhaat pesäpalloilijat kohtaavat toisensa eri ikäluokkiin jaettuina.

 www.ita-lansi.fi

ilves

Seurat

Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava tamperelainen Ilves pelasi upean viime kauden ja nousi lopulta viidenneksi. Tänä vuonna tavoitteena on vielä korkeampi sijoitus ja europelipaikat.

http://ilvesedustus.fi/

Hyvinkään Tahko

Vuosi 2017 on 44. kausi ylimmässä sarjassa, joista on Tahko ollut 43 kautta sarjassa yhtäjaksoisesti eli enemmän kuin miesten nykyisistä superpesisjoukkueista yksikään. Miesten mitaleja Tahkolla on saavutettuna 4 kultaa, 5 hopeaa ja 6 pronssia.

http://www.hyvinkaantahko.fi/