korkorahasto

  Finlandia Korkotuotto Sijoitusrahasto

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Rating
  Rahaston riskitaso 2/7
  Viimeisin arvo ()
  Hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy
  Finlandia Korkotuotto on tehokkaasti hajautettu, korkomarkkinassa tuottohakuinen korkosijoitusrahasto, joka kykenee reagoimaan nopeasti korkomarkkinoiden muutoksiin.

  Rahaston varat sijoitetaan ensisijaisesti pankkien, yritysten, valtioiden ja valtiosidonnaisten yhteisöjen liikkeeseenlaskemiin euromääräisiin joukkovelkakirjalainoihin ja rahamarkkinavälineisiin sekä jo olemassa olevien sijoitusrahastojen ja yhteissijoitusyritysten osuuksiin korkomarkkinoilla. Sijoituskohteina voi kuitenkin olla myös muita korkoa tuottavia arvopapereita. Markkinatilanteesta riippuen rahaston varat voidaan myös sijoittaa kokonaan matalariskisiin korkoinstrumentteihin tai talletuksiin.

  Rahaston kurssikehitys

  Huomioithan, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä, sillä rahastosijoittamiseen liittyy aina tuoton epävarmuuteen ja arvonvaihteluun liittyvä riski eli sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajan on mahdollista menettää rahastoon sijoitettu pääoma osittain tai kokonaan.

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max
  Salkunhoitaja

  Tommi Pietarinen

  Salkunhoitajana yli 15 vuoden kokemus korkomarkkinoista. Finlandia Korkotuotto -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana rahaston perustamisesta 31.12.2013 lähtien.

  Finlandia Korkotuotto -rahastolle kaksi arvostettua Lipper-palkintoa Pohjoismaiden parhaana

  Finlandia Korkotuotto Sijoitusrahasto on voittanut arvostetut Refinitiv Lipper Fund Awards Nordic 2024 -palkinnot kolmen sekä kymmenen vuoden tarkastelujaksoilla

  Suurimmat sijoitukset

  Sijoitus Maa %

  Tiedot ja dokumentit

  Sijoitus- ja vaihtoehtorahastojen sääntelyn mukaiset Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitus- ja vaihtoehtorahastoja koskevat tiedot

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Finlandia Korkotuotto -rahastolle kaksi arvostettua Lipper-palkintoa Pohjoismaiden parhaana

  Salkunhoitaja Tommi Pietarisen luotsaama Finlandia Korkotuotto -rahasto on voittanut arvostetut Lipper-palkinnot kolmen sekä kymmenen vuoden tarkastelujaksoilla. 

  Lue lisää
  Finlandia Rahastoyhtiöllä takana hyvä sijoitusvuosi – näkymät alkaneelle vuodelle suotuisat

  Vuosi 2023 oli vahva Finlandia Rahastoyhtiölle. Hoidossamme olevan varallisuuden määrä kohosi ennätykselliset 74,7 %, mikä ylittää huomattavasti toimialan keskimääräisen 11,4 % kasvun.

  Lue lisää
  Vuosi 2023 oli korkosijoittajalle vahva, mutta korkojunan kyytiin ehtii yhä

  Vuodesta 2023 kehkeytyi korkosijoittajalle poikkeuksellisen hyvä. Ei vain verrattuna vuoteen 2022, vaan pitkään aikaan. Tuottopotentiaalia riittää silti myös alkaneelle vuodelle.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandia Korkotuotto -rahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä