Yrittäjät ansaitsevat parhaan vaurastumisen kumppanin.

  Siksi me tarvitsemme parhaat tekijät

  Uskomme Finlandialla yrittäjyyteen ja arvoon, jota se luo meille kaikille. Tavoitteemme on korkealla: haluamme olla paras vaurastumisen ja varautumisen kokonaisvaltaisia palveluja tarjoava kumppani yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille – oman elämänsä pomoille.

  Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja sen ytimessä ovat ihmiset – alan parhaat vaurastumisen asiantuntijat. 

  Haluaisitko mukaan vahvistamaan asiantuntijatiimiämme?

  Asiakkaiden kanssa keskustellessa tulee vahva tunne siitä, miten tärkeää tämä työ on. Palkitsevinta on, kun tapaamisessa syntyy oivallus, jolla on merkittävää vaikutusta asiakkaan elämään ja tulevaisuuteen.

   
  Paavo Kuronen
  Wealth Management, Finlandia Group 

  Haluaisitko olla mukana Finlandian kasvutarinassa?

  Arvot, dynaaminen työympäristö ja välitön, urheiluhenkinen kulttuuri yhdistävät Finlandialla

  Finlandialla työskentelee noin sata asiantuntijaa Wealth Management -tiimissä, analyytikkoina, salkuhoitajina sekä erilaisissa back office -, IT- ja taloushallinnon tehtävissä.

  Työyhteisömme on dynaaminen ja työkulttuurimme välitön. Uskomme, että yrittäjänä menestymisen tulisi olla aidosti palkitsevaa ja yhteinen tehtävämme on auttaa asiakkaitamme taloudellisten tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa.

  Jos olet yrittäjähenkinen, rohkea ja sinussa on luontainen annos urheiluhenkisyyttä sekä arvostat aitoa kumppanuutta asiakassuhteissa, viihdyt Finlandialla. 

  Tekijätkin oman elämänsä pomoja

  Kutsumme yrittäjiä, asiakkaitamme, oman elämänsä pomoiksi. He eivät odota, mitä elämä antaa, vaan luovat itse tulevaisuutensa omalla työllään. Näin näemme myöskin meillä työskentelemisen. Yrittäjähenkisyys, rohkeus ja kumppanuus ovat arvoja, jotka näkyvät toimintamallissamme ja päivittäisessä työssämme.

  Välittömästi urheilullinen

  Onko sinussa ripaus urheiluhenkisyyttä? Välitön työkulttuuri ja annos tervettä urheilu- ja kilpailuhenkeä on osa Finlandian DNA:ta. Se tuntuu ja vaikuttaa monin tavoin: puheensorinana käytävillä, hyvänä ilmapiirinä yhteisissä tilaisuuksissa sekä henkilöstön urheilutapahtumissa, joissa voi ottaa mittaa hyvässä hengessä itsestään ja kollegoista.

  Mahdollisuudet onnistua, halu kehittää ja kehittyä

  Näemme, että on ensiarvoisen tärkeää tarjota ympäristö, joka mahdollistaa onnistumisen ja henkilökohtaisen kehityksen. Panostamme tehtävien edellyttämän koulutuksen ja työympäristön toimivuuden lisäksi valmentavaan johtamistapaan, sekä palkitsemismalliin, joka tekee menestymisestä yhdessä asiakkaidemme kanssa aidosti palkitsevampaa myös sinulle.

  Avoimet työpaikat

  Lisää avoimia työpaikkoja
  Asiantuntija arvonlaskentaan, Back Office – Finlandia Rahastoyhtiö Oy

  Arvonlaskennan asiantuntijan tehtävässä työskentelet monipuolisissa rahastohallinnon tehtävissä osana Finlandia Rahastoyhtiön Back Office -tiimiä.

  Lue lisää
  Etkö löytänyt hakuasi vastaavaa avointa työpaikkaa?

  Etkö löytänyt hakuasi vastaavaa avointa työpaikkaa? Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksesi oheisella kaavakkeella.

  Lue lisää

  Kysymyksiä? Ota yhteyttä.

  Jos et löytänyt hakuasi vastaavaa avointa työpaikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksesi tai kysyä lisää työstä Finlandian tiimissä.