korkorahasto

  Finlandia Korkostrategia Sijoitusrahasto

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  Rahaston riskitaso 2/7
  Viimeisin arvo ()
  Hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy
  Tehokkaasti hajautettu korkorahasto, joka kykenee reagoimaan nopeasti korkomarkkinoiden muutoksiin. ETF-instrumenttien kautta rahaston sijoitukset hajautettu keskimäärin 2900 eri instrumenttiin.

  Rahasto sijoittaa maailmanlaajuisesti salkunhoidon kulloisenkin markkinanäkemyksen mukaan eri korkosegmentteihin kuten valtionlainat, korkean luottoluokituksen yrityslainat, matalan luottoluokituksen yrityslainat ja rahamarkkinavälineet. Rahaston varat sijoitetaan ensisijaisesti likvideihin euromääräisiin pörssinoteerattuihin korkorahastoihin (ETF). Rahaston perusallokaatiossa korkosegmentit ovat: valtion obligaatiot, matalan riskin yrityslainat, korkean riskin yrityslainat, rahamarkkinasijoitukset. Markkinatilanteesta riippuen rahaston varat voidaan myös sijoittaa kokonaan matalariskisiin korkoinstrumentteihin tai talletuksiin.

  Rahaston kurssikehitys

  Huomioithan, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä, sillä rahastosijoittamiseen liittyy aina tuoton epävarmuuteen ja arvonvaihteluun liittyvä riski eli sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajan on mahdollista menettää rahastoon sijoitettu pääoma osittain tai kokonaan.

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max
  Salkunhoitaja

  Tommi Pietarinen.

  Salkunhoitajana yli 15 vuoden kokemus korkomarkkinoista. Finlandia Korkostrategia Sijoitusrahaston päävastuullisena salkunhoitajana rahaston perustamisesta lähtien.

  Suurimmat sijoitukset

  Sijoitus Maa %

  Tiedot ja dokumentit

  Sijoitus- ja vaihtoehtorahastojen sääntelyn mukaiset Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitus- ja vaihtoehtorahastoja koskevat tiedot

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Finlandia Korkotuotto -rahastolle kaksi arvostettua Lipper-palkintoa Pohjoismaiden parhaana

  Salkunhoitaja Tommi Pietarisen luotsaama Finlandia Korkotuotto -rahasto on voittanut arvostetut Lipper-palkinnot kolmen sekä kymmenen vuoden tarkastelujaksoilla. 

  Lue lisää
  Finlandia Rahastoyhtiöllä takana hyvä sijoitusvuosi – näkymät alkaneelle vuodelle suotuisat

  Vuosi 2023 oli vahva Finlandia Rahastoyhtiölle. Hoidossamme olevan varallisuuden määrä kohosi ennätykselliset 74,7 %, mikä ylittää huomattavasti toimialan keskimääräisen 11,4 % kasvun.

  Lue lisää
  Vuosi 2023 oli korkosijoittajalle vahva, mutta korkojunan kyytiin ehtii yhä

  Vuodesta 2023 kehkeytyi korkosijoittajalle poikkeuksellisen hyvä. Ei vain verrattuna vuoteen 2022, vaan pitkään aikaan. Tuottopotentiaalia riittää silti myös alkaneelle vuodelle.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandia Korkostrategia -rahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä