Kiinnostuitko Asset Allocator -rahastosta?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä 

  finlandia asset allocator 50

  Rahasto kuin hyvä varainhoitaja

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Sustainability Rating
  Rahaston riskitaso 3/7
  Viimeisin arvo ()
  Hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy

  Finlandialla varainhoidon asiakkaidemme tilanteet ja tavoitteet vaihtelevat, mutta useimmille yhteistä on se, että sijoitettu varallisuus pyritään turvaamaan. Tuottoja tavoitellaan pidemmällä tähtäimellä, ei riskipitoisimpia pikavoittoja hakemalla. Yhtä lailla asiakkaillemme on tärkeää, että sijoitukset perustuvat selkeään strategiaan ja ovat hyvin likvidejä.

  Siksi monen valinta on hajauttaa sijoituksista noin puolet korkoihin ja puolet osakkeisiin, ja jättää monimutkaisemmat sijoitustuotteet omaan arvoonsa. Myös markkinavalinnat halutaan tehdä riippumattomasti. Sillä on vain järkevää sijoittaa sinne, missä nähdään parhaat mahdollisuudet. Lopusta huolehtii salkunhoitomme. Finlandia Asset Allocator 50 toimii samalla periaatteella.

  Finlandia_221116_bw_HJM_1125 Finlandia_221116_bw_HJM_1117_square

  Varainhoitorahasto tarjoaa osake- ja korkosijoittamisen parhaat puolet yhdessä

  Markkinaympäristö on nyt suotuisa sekä osakkeille että koroille. Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastot tarjoavat avaimet käteen sijoittajalle, joka haluaa kerryttää varallisuuttaan pitkäjänteisesti – ja nukkua yönsä rauhassa.

  Finlandia Rahastoyhtiön toimitusjohtaja, päästrategi Vesa Engdahl kertoo haastatelussaan rahastojen varainhoidollisesta lähestymistavasta, ja mikä tärkeä tavoite ohjaa salkunhoidon sijoituspäätöksentekoa. 

   

  Lue artikkeli

  Finlandia Asset Allocator 50 -erikoissijoitusrahasto

  Rahastossa yhdistyy erinomainen korkosijoittamisen osaamisemme, kurinalainen osakesijoittamisen laatuyhtiöstrategia, sekä koko salkunhoitotiimimme asiantuntemus. 

  Rahaston varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston allokaatiosta huolehtii Finlandian salkunhoitotiimi jatkuvasti päivittyvän markkinanäkemyksemme mukaan. Normaalijako on noin 50 % osakesijoituksia ja noin 50 % korkosijoituksia. Osakesidonnaisten sijoitusten osuus voi vaihdella välillä 30–70 % ja korkosijoitusten osuus välillä 30–70 %. 

  Rahaston sijoitukset toteutetaan Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen avulla, joiden kautta ne tulevat laajasti hajautetuiksi eri osake- ja joukkovelkakirjalainasijoituksiin.

   

  Rahaston kurssikehitys

  Finlandia Asset Allocator 50

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  Huomioithan, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahastosijoittamiseen liittyy aina tuoton epävarmuuteen ja arvonvaihteluun liittyvä riski, eli sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajan on mahdollista menettää rahastoon sijoitettu pääoma osittain tai kokonaan. Ilmoitetut tuotot nettotuottoja.
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max

  Salkunhoitaja

  Finlandia salkunhoitotiimi

  Suurimmat sijoitukset

  Sijoitus Maa %

  Tiedot ja dokumentit

  Sijoitus- ja vaihtoehtorahastojen sääntelyn mukaiset Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitus- ja vaihtoehtorahastoja koskevat tiedot

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Kaikki Asset Allocator -rahastomme

  Finlandia Asset Allocator -rahastoperheeseen kuuluu kolme rahastoa eri osake- ja korkopainotuksin. Rahastojen osake- ja korkosijoitusten painotus määrittää rahaston tuotto-odotusta sekä riskiä. Suurempi osakepainotus nostaa tuotto-odotusta, samalla kuitenkin sijoitukseen liittyvän riskin kasvaessa. Voit tutustua rahastoihin alla olevista linkeistä. Finlandian asiantuntijalta saat lisätietoa rahastosta, joka voisi sopia sinun sijoittajaprofiiliisi.

  Finlandia Asset Allocator 25

  Korkopainotteinen erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 25 % osakesijoituksia ja noin 75 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka etsii enemmän tuottoa kuin pelkkä korkorahasto tarjoaa, mutta haluaa minimoida osakesijoittamiseen sisältyvää riskiä.

  Lue lisää
  Finlandia Asset Allocator 50

  Erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 50 % osakesijoituksia ja noin 50 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa tasapainottaa salkkuaan korkosijoituksilla, mutta tavoittelee korkeampaa tuottoa osakemarkkinasta ja sietää korkosijoittamista suurempaa riskiä sekä rahaston arvonvaihtelua.

  Lue lisää
  Finlandia Asset Allocator 75

  Osakepainotteinen erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 75 % osakesijoituksia ja noin 25 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa tasapainottaa salkkuaan korkosijoituksilla, mutta tavoittelee pääosin korkeampaa tuottoa osakemarkkinasta ja sietää osakemarkkinaan verrattavissa olevaa riskiä sekä sijoituksen arvonvaihtelua.

  Lue lisää

  Sijoittamiseen liittyviä artikkeleitamme

  Markkinakatsaus huhtikuu 2024

  Kohonneista arvostuksista huolimatta USA edelleen houkutteleva sijoitusmarkkina.

  Lue lisää
  Onko Suomella tai laajemmin Euroalueella rahkeita ajaa kiinni USA:n osakemarkkina?

  Tuottoerojen mittakaavaa ja juurisyitä tarkastellessa skenaario Suomen osakemarkkinan kirimisestä USA:n vauhtiin tai ohi ei vaikuta kovinkaan todennäköiseltä.

  Lue lisää
  Aika iskeä kiinni laadukkaisiin pienyhtiöihin?

  Tällä hetkellä pienyhtiöiden arvostukset ovat reilusti suuryhtiöitä alhaisemmalla tasolla, ja alhaiset myös historialliseen keskiarvoonsa verrattuna.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandia Asset Allocator 50 -erikoissijoitusrahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä