erikoissijoitusrahasto

  Finlandia Asset Allocator 25

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Sustainability Rating
  Rahaston riskitaso 3/7
  Viimeisin arvo ()
  Hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy
  Finlandia Asset Allocator 25 on salkunhoitomme aktiivisesti hoitama korkopainotteinen erikoissijoitusrahasto. Rahaston osake- ja korkosijoitusten suhdetta säädellään aktiivisesti osakemarkkinariskin hallitsemiseksi ja tuottomahdollisuuksien hyödyntämiseksi.  

  Rahasto on erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 25 % osakesijoituksia ja noin 75 % korkosijoituksia. Osakesidonnaisten sijoitusten osuus voi vaihdella välillä 10–40 % ja korkosijoitusten osuus välillä 60–90 %. 

  Rahaston sijoitukset toteutetaan Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen avulla, jolloin rahaston sijoitukset tulevat kohderahastojen kautta laajasti hajautetuiksi eri osake- ja joukkovelkakirjalainasijoituksiin. Rahaston varoista enintään 80 % voidaan sijoittaa yhteen kohderahastoon.

  Rahaston kurssikehitys

  Huomioithan, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä, sillä rahastosijoittamiseen liittyy aina tuoton epävarmuuteen ja arvonvaihteluun liittyvä riski eli sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajan on mahdollista menettää rahastoon sijoitettu pääoma osittain tai kokonaan.

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max

  Salkunhoitaja

  Finlandia salkunhoitotiimi

  Sijoitus Maa %

  Tiedot ja dokumentit

  Sijoitus- ja vaihtoehtorahastojen sääntelyn mukaiset Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitus- ja vaihtoehtorahastoja koskevat tiedot

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Markkinakatsaus kesäkuu 2024

  EKP laski ohjauskorkoa 6.6. kokouksessaan. Koronlasku ei tullut missään määrin yllätyksenä, eikä se aiheuttanut olennaisia markkinareaktioita. Yritysten hyvä tuloskasvu ajaa ylös USA:n osakemarkkinoita.

  Lue lisää
  Markkinakatsaus toukokuu 2024

  Osakekurssit laskussa huhtikuussa, mutta pidemmän aikavälin näkymät edelleen suotuisat. USA:ssa korkoleikkausodotusten siirtyminen kauemmaksi tulevaisuuteen ja markkinakorkojen nousu toimivat katalyytteinä kurssilaskulle.

  Lue lisää
  Varainhoitorahasto tarjoaa osake- ja korkosijoittamisen parhaat puolet yhdessä

  Markkinaympäristö on nyt suotuisa sekä osakkeille että koroille. Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastot tarjoavat avaimet käteen sijoittajalle, joka haluaa kerryttää varallisuuttaan pitkäjänteisesti – ja nukkua yönsä rauhassa.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandia Asset Allocator 25 -erikoissijoitusrahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä