Finlandia tekee hyvää

Kaikki eivät pärjää yksin, ikinä ei tiedä, mihin elämä vie. Heikompien ja vähäosaisten auttaminen on tärkeä osa Finlandia Groupin toimintaa. Haluamme omalta osaltamme auttaa apua tarvitsevia saavuttamaan unelmiaan. Jokainen meistä ansaitsee mahdollisuuden olla oman elämänsä pomo.

Lotushill

Finlandia House

Hikkaduwan kylä Sri Lankassa kärsi massiivisia tuhoja vuoden 2004 tsunamissa. Finlandia rahoitti alueella koulun rakentamisen, jotta kylän lapset voivat opiskella ja tavoitella unelmiaan – aivan kuten mekin täällä Suomessa.

Icehearts

IceHearts

Icehearts on elämän näköistä sosiaalityötä liikunnan ja joukkueurheilun keinoin. Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä osattomuutta, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden. Finlandia on mukana tukemassa Iceheartsin upeaa työtä.

www.icehearts.fi

Team Finlandia

Team Finlandia

Team Finlandia on Finlandian oma Pop up -urheilujoukkue, joka kasataan yhteen aina sopivan hyväntekeväisyystapahtuman nimissä. Team Finlandian riveissä on pelannut muun muassa lukuisia jääkiekkotähtiä, jotka tulevat mielellään mukaan pelaamaan hyvän asian puolesta.

Team Finlandia haluaa levittää liikunnan ja urheilun ilosanomaa ja haluaa omalta osaltaan olla auttamassa niitä, jotka apua tarvitsevat.

https://www.facebook.com/FinlandiaGroupOyj/