Asiantuntija arvonlaskentaan, Back Office – Finlandia Rahastoyhtiö Oy

  Finlandia Group / 07.12.2023

  Finlandia on varainhoitaja ja vaurastumisen kumppani yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille – oman elämänsä pomoille. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti sijoittamisen, säästämisen, vakuuttamisen ja omistamisen palveluita heidän taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi ja tulevaisuuden turvakseen. 

  Asiantuntija arvonlaskentaan – Back Office

  finanssialan asiantuntija finlandia rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ARVONLASKENTAAN ja rahastohallinnon prosesseihin helsinkiin

  Etsimme motivoitunutta ja osaavaa finanssialan ammattilaista vahvistamaan Finlandia Rahastoyhtiön Back Office -tiimiä Helsingin keskustassa. Tehtävässäsi pääset näyttämään osaamisesi rahastojen arvonlaskennassa ja osallistumaan monipuolisesti rahastohallinnon prosesseihin.

  Työpäiväsi koostuvat pääosin Finlandia Rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen arvonlaskennasta. Tämän ohella päiviisi kuuluu instrumenttien selvityksen ja maksuliikenteen hoitamista, yhtiötapahtumien käsittelyä, täsmäyttämistä sekä raportoinnin tukitehtäviä. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

  Odotamme sinulta aiempaa kokemusta arvonlaskennasta sekä soveltuvaa ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa. Tarkkuutesi ja nopea oppimiskykysi ovat valttisi, kun hahmotat, miten työprosessit integroituvat käytössämme oleviin järjestelmiin. Hallitset sujuvasti MS Office -työkalut ja olet tottunut ratkaisemaan ongelmia tehokkaasti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti. Tarvittaessa kykenet työskentelemään vastuullisesti ja tehokkaasti tiukkojenkin aikataulujen puitteissa.

  Saat onnistumisesi tueksi ammattitaitoisen organisaation, valmentavan johtamismallin sekä positiivisen ja dynaamisen työyhteisön, jossa vallitsee välitön ja urheiluhenkinen kulttuuri.

  Kiinnostuitko? Hae nyt oheisella lomakkeella!

  Lisätietoa tehtävästä antaa:

  Eeva Hagman-Esteves

  Kehitysjohtaja

  Puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 10-11,

  Puh. +358 50 570 9287

  Sähköpostitse:

  eeva.hagman-esteves@finlandiagroup.fi

  Voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:n myös sähköpostitse osoitteeseen rekry@finlandiagroup.fi otsikolla "Asiantuntija arvonlaskentaan"

   

  Muita avoimia työpaikkoja Finlandialla

  Etkö löytänyt hakuasi vastaavaa avointa työpaikkaa?

  Etkö löytänyt hakuasi vastaavaa avointa työpaikkaa? Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksesi oheisella kaavakkeella.

  Lue lisää