Vahvinta varainhoitoa yrittäjille ja yrittäjähenkisille.

  Omaisuudenhoitoa oman elämänsä pomoille

  Finlandian täyden valtakirjan varainhoito auttaa sinua hoitamaan ja kasvattamaan varallisuuttasi kaikissa yrittäjyyden ja elämän eri vaiheissa. Palvelu on räätälöityä ja kokonaisvaltaista. Se sopii erityisen hyvin sinulle, jos haluat tuottoa ja turvaa kertyneelle varallisuudellesi, mutta haluat sijoitusmarkkinoiden ja osakekurssien seuraamisen sijaan keskittyä liiketoimintaasi tai muuhun sinulle merkitykselliseen.

  Uskomme, että menestyksekkään varainhoidon peruspilareita ovat aina asiakkaamme nykytilanteen, tavoitteiden ja tarpeiden syvällinen ymmärtäminen. 

  Oli tavoitteenasi kasvattaa, ylläpitää ja turvata varallisuuttasi, tai sen siirtäminen jälkipolville, varainhoidon tiimimme auttaa sinua suunnitelman rakentamisessa ja toteutuksessa.

   

  Varainhoidon prosessimme

  1. Ymmärrys nykytilasta ja tavoitteista

  Ymmärrämme että henkilökohtaiset tarpeesi ja tavoitteesi kehittyvät ja muuttuvat ajan kuluessa. Siksi ensimmäisessä vaiheessa on tärkeää saavuttaa kokonaisvaltainen käsitys nykytilanteesta, tavoitteista ja tulevaisuuden tarpeistasi, siitä mikä on sinulle nyt ja tulevaisuudessa merkityksellistä.

  2. Strategia, suunnitelma ja toteutus

  Nykytilan, lähitulevaisuuden ja pitkän tähtäimen tavoitteiden pohjalta määrittelemme yhdessä varainhoidolliset tarpeesi ja strategian. Tämän perusteella teemme suunnitelman, jolla varojasi hoidetaan sinun tavoitteidesi täyttämiseksi parhain tavoin. Varojen allokointi markkinoille toteutetaan järkevällä ja turvallisella tavalla.

  3. Aktiivinen varainhoito, raportointi ja yhteydenpito

  Varainhoidon tiimi seuraa aktiivisesti markkinaa ja tekee sijoitussalkkuihisi tarvittavia muutoksia strategian ja suunnitelman perusteella. Online-palvelumme on auki vuorokauden läpi, ja voit itse päättää kuinka usein, ja millä tavoin haluat yksityispankkiirisi olevan sinuun yhteydessä varallisuutesi syvempää katsausta varten. Näin sinä voit keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeintä – yrittämiseen, perheeseen, elämään.

  Haluatko kuulla lisää?

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Finlandian varainhoitoratkaisusta?

  Jätä meille yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme henkilökohtaisesti koko suomen kattavan verkoston voimin. Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.