Finlandia Varainhoito

  Yrittäjä. Menestyminen vaatii keskittymistä oikeisiin asioihin.

  Anna meidän keskittyä varainhoitoosi.

  Yrittäjänä teet arjessa lukemattomia valintoja siitä, mille tärkeälle asialle annat seuraavaksi täyden fokuksesi. Milloin se on kriittinen sopimus tai kauppa, avainhenkilön rekrytointipäätös tai liiketoimintastrategian uusiminen – lista on loputon.

  Keskittyminen oikeisiin asioihin – asioihin, joissa panoksesi on korvaamaton – on välttämätöntä, sillä kaikkeen ei aikasi riitä.

  Kun haluat tuottoa ja turvaa kertyneelle varallisuudellesi, mutta haluat sijoitusmarkkinoiden ja osakekurssien seuraamisen sijaan keskittyä liiketoimintaasi – anna meidän keskittyä varainhoitoosi.

  Haluamme tuoda asiakkaamme elämään helppoutta, ja vapauttaa hänen aikaansa oman liiketoimintansa kehittämiseen ja muuhun hänelle merkitykselliseen. 

   
  Vesa Engdahl
  Päästrategi, Finlandia Varainhoito

  Fokus liiketoimintaan ja muuhun sinulle merkitykselliseen.

  Finlandian täyden valtakirjan varainhoito auttaa sinua hoitamaan ja kasvattamaan varallisuuttasi kaikissa yrittäjyyden ja elämän eri vaiheissa. Palvelu on räätälöityä ja kokonaisvaltaista. Se sopii erityisen hyvin sinulle, kun haluat tuottoa ja turvaa kertyneelle varallisuudellesi, mutta haluat sijoitusmarkkinoiden ja osakekurssien seuraamisen sijaan keskittyä liiketoimintaasi tai muuhun sinulle merkitykselliseen.

  Meille menestyksekkään varainhoidon peruspilareita ovat kokonaistilanteesi ja tavoitteidesi syvällinen ymmärtäminen  yhdistettynä tehokkaaseen strategiaan ja sen tinkimättömään toteutukseen.

  Saat varainhoidon lisäksi muut tarpeidesi mukaiset vaurastumisen ja varautumisen ratkaisut saman katon alta – koko yrittäjyyden matkallesi.

  Oli tavoitteenasi kasvattaa, ylläpitää ja turvata varallisuuttasi, tai sen siirtäminen jälkipolville, varainhoidon tiimimme auttaa sinua suunnitelman rakentamisessa ja toteutuksessa. Henkilökohtaisesti ja paikallisesti, silloin ja siellä missä se sinulle sopii. 

   

  Finlandia-Group-Feb-2023-0691-5_2

  Meillä varainhoito ei ole itsepalvelu.

  Kaiken keskiössä on henkilökohtainen palvelu, jolla varmistamme, että varainhoitoratkaisusi on aina sinulle sopivin maailman ja sinun tilanteesi muutokset huomioiden.

  Meillä varainhoito tarkoittaa aidosti aktiivista yhteydenpitoa. Tapaamisia oman yksityispankkiirisi kanssa kasvokkain, ajan kanssa. Ei yksin kännykän tai tietokoneen ruutua, vaan paikallisesti Helsingistä Rovaniemelle.

  Tavoitteemme on auttaa asiakastamme tekemään päätöksiä, joista voi kiittää itseään tulevaisuudessa.

   
  Markus Roukala
  Johtaja, Finlandia Wealth Management

  Sijoittamiseen liittyviä artikkeleitamme

  Lisää artikkeleita
  Markkinakatsaus kesäkuu 2024

  EKP laski ohjauskorkoa 6.6. kokouksessaan. Koronlasku ei tullut missään määrin yllätyksenä, eikä se aiheuttanut olennaisia markkinareaktioita. Yritysten hyvä tuloskasvu ajaa ylös USA:n osakemarkkinoita.

  Lue lisää
  Markkinakatsaus toukokuu 2024

  Osakekurssit laskussa huhtikuussa, mutta pidemmän aikavälin näkymät edelleen suotuisat. USA:ssa korkoleikkausodotusten siirtyminen kauemmaksi tulevaisuuteen ja markkinakorkojen nousu toimivat katalyytteinä kurssilaskulle.

  Lue lisää
  Varainhoitorahasto tarjoaa osake- ja korkosijoittamisen parhaat puolet yhdessä

  Markkinaympäristö on nyt suotuisa sekä osakkeille että koroille. Finlandia Asset Allocator -erikoissijoitusrahastot tarjoavat avaimet käteen sijoittajalle, joka haluaa kerryttää varallisuuttaan pitkäjänteisesti – ja nukkua yönsä rauhassa.

  Lue lisää

  Haluatko kuulla lisää varainhoidon palveluistamme?

  Jätä meille yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.