Vaihtoehtoiset sijoitukset

  Hajautusta ja tehokkuutta vaihtoehtoisilla sijoituksilla

  Vaihtoehtoisilla sijoituksilla yleisesti ottaen tarkoitetaan sijoituksia kohteisiin, jotka eivät ole julkisen kaupankäynnin kohteena.

  Vaihtoehtoisten sijoitusten suosio on kasvanut merkittävästi kansainvälisessä sijoittajakentässä viimeisten vuosien aikana. Näin ei ole tapahtunut pelkästään instituutiosijoittajien keskuudessa, vaan myös yhä useammat yksityiset sijoittajat tavoittelevat samaa lisähajautusta ja tehokkuutta henkilökohtaisiin ja yritystensä sijoitussalkkuihin vaihtoehtoisten sijoitusten avulla.

  Kauttamme on mahdollista sijoittaa valikoituihin yrityksiin, joiden kasvutarinoissa olemme itsekin mukana.

  Finlandialla on pitkäaikainen kokemus erilaisista vaihtoehtoisista sijoituksista, ja vuodesta 2009 lähtien olemme toimineet liikkeeseenlaskun järjestäjänä yli sadassa transaktiossa.

   

  Factoring-hero 51441887_m-1

  Kasvun mahdollistajana suomalaisessa yrityskentässä

  Suomalaiset kasvuyritykset tarvitsevat pääomaa liiketoimintansa kehittämiseen ja suomalaiset sijoittajat etsivät uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

  Emission järjestäminen ja omistuspohjan laajentaminen onkin monelle kasvuyhtiölle hyvä vaihtoehto hankkia rahoitusta yhtiön kasvutarpeisiin. 

  Osakeannin avulla yritykset voivat laskea liikkeelle uusi osakkeita ja hakea ketterästi rahoitusta uusilta sijoittajilta. 

  Tämä voi olla vaihtoehto myös sinulle, jos yrityksesi etsii lisärahoitusta.

   

  Finlandia Group Oyj:lla on tarvittavat toimiluvat sekä osaaminen ja kokemus toimia osakeantien järjestäjänä, ja Finlandia Rahastoyhtiöllä on toimilupa toimia (AIFM) vaihtoehtorahaston hoitajana.

  Mika on sinulle tärkeää?

  Lisää artikkeleita

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Oletko kiinnostunut vaihtoehtoisista sijoituksista?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Palvelemme aina henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin. 

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.