Varaudu parempaan.

  Sijoitussidonnaiset vakuutukset

  Finlandialla on käytettävissä omien sijoitustuotteidemme rinnalla valikoima huolella valittuja sijoitussidonnaisia vakuutustuotteita. Näiden sijoitussidonnaisten vakuutustuotteiden sijoituskohteina voidaan käyttää Finlandian omien sijoitustuotteiden lisäksi erittäin laajasti asiakkaan itse valitsemia sijoitusinstrumentteja.

   

  Vakuutuksen kautta sijoittaminen sopii usein tilanteeseen, missä sijoitushorisontti on kohtuullisen pitkä, ja vakuutuksella usein tavoitellaan verotehokkuutta sijoittamiseen.

   

  Finlandia-Group-_W5A6110-2 Finlandia-Group-_W5A6110-2 (2)

  Finlandia Protection Plan

  Sijoitussidonnaisten vakuutustuotteiden rinnalle olemme tuoneet puhtaan riskihenkivakuutustuotteen, missä yhdistyy turva vakavan sairauden varalle.

  Finlandia Protection Plan -vakuutuksen avulla on mahdollisuus varautua yllättävään tilanteeseen ja turvata samalla perheen taloudellista asemaa yllättävän kuolemantilanteen varalle. Valittavana on kolme erilaista korvaustasoa, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman.

  Lue lisää

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Haluatko kuulla lisää?

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.