Advanced Drainage Systems: kestäviä viemäreitä kierrätysmuovista

Advanced Drainage Systems, Inc. (ADS) suunnittelee, valmistaa ja markkinoi polypropeeni- ja polyeteeniputkia viemäröintiä varten. Yritys siis valmistaa kierrätetystä muovista viemäröintiputkia ja -säiliöitä, jotka ovat halvempia valmistaa ja asentaa sekä kestävät pidempään kuin perinteiset betonista valmistetut viemäröintiputket.

Suurin osa liikevaihdosta tulee sadevesiviemäreistä, jotka on suunniteltu poistamaan ylimääräinen sadevesi läpäisemättömiltä pinnoilta, kuten autoteiltä, pysäköintialueilta, kävelyteiltä ja jalkakäytäviltä. Sadevesiviemärien suunnittelu vaihtelee pienistä yksityiskuluttajan kaivoista aina suuriin kunnallisiin järjestelmiin.

Vastuullisten rahastojen suosiossa

Yritys valmistaa putkensa täysin kierrätetystä muovista, ja se onkin kasvanut toiseksi suurimmaksi muovin kierrättäjäksi Amerikassa. Osakekurssi on saanut tuulta purjeisiinsa vallalla olevan vastuullisuustrendin vuoksi.

Vastuullisten rahastojen sijoittaessa Advanced Drainage Systemsin kaltaisiin yrityksiin arvostuskertoimet ovat kasvaneet merkittävästi ja nostaneet osakekurssia. Tämän trendin lisäksi yritys operoi terveellä taseella ja marginaaleilla sekä kasvaa markkinaansa nopeammin syöden perinteisten toimijoiden markkinaosuuksia.

Yritys on hyvä esimerkki 2030-rahastomme vastuullisesta laatuyhtiöstä, jolla ei ole täysin suoria kilpailijoita toimialallaan ja disruptoi vastuullisella vaihtoehdolla perinteisiä toimijoita markkinalla.

Lue lisää >>

 15.12.2021

Sijoitusrahastot_coverimage_1500x520_web

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>