Ovatko kaikki sijoituksesi aidosti etujesi mukaisia?

  Sijoitussalkku kannattaa käydä läpi ajatuksella

  Sijoitusten arvioiminen aika ajoin on tärkeää. Sillä tavoin voidaan varmistaa, että sijoitukset sopivat nykyiseen elämäntilanteeseen ja asetettuihin tavoitteisiin.

  Sijoittajan salkku ja omistukset koostuvat keskimäärin sangen kirjavasta joukosta ajan saatossa kertyneitä, eri toimijoiden kautta tai itsenäisesti tehtyjä sijoituksia. Osa sijoituksista on palvellut pitkän tähtäimen tavoitteita ja toiset taas pyrkineet nopeampiin tuottoihin.

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

   

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

  Sijoitussalkun läpikäyminen osaavan asiantuntijan kanssa on suositeltavaa. Se antaa kokonaiskuvan sijoitusten tuotosta ja ohjaa tekemään ratkaisuja, jotka vahvistavat sijoitustoiminnan tuloksellisuutta.

  Haluatko kuulla lisää?

  Ajankohtaista

  Lisää artikkeleita
  Finlandian menestyvää korkorahastoa luotsataan rauhallisesti, mutta tuottohakuisesti

  Finlandia Korkotuotto -rahasto on luokkansa priimus, joka kiinnostaa sijoittajia hyvästä syystä. Salkunhoitaja Tommi Pietarinen avaa haastattelussaan Korkotuoton taustaa ja näkymiä.

  Lue lisää
  Kiinan kiinteistötaantuma uhka koko maailmantaloudelle

  Kiinan kiinteistösektorin kriisi on saanut talousmaailman kääntämään katseensa itään. Ongelmat Kiinassa voivat levitä laajalle, vaikuttaen globaaleihin talousnäkymiin.

  Lue lisää
  Maailma ei ole riskiä vailla, mutta luottamus tulevaan on kohenemassa

  Sijoittajan kannalta neljä olennaista riskiä ovat talousriski, poliittinen riski, tulosriski ja arvostusriski. Miltä maailma näyttää näiden osalta nyt?

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Kiinnostuitko sijoitussalkkusi arvioinnista?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sitoomuksettoman arvion kokonaistilanteesta ja ehdotuksen sinulle sopivasta ratkaisusta.