Ovatko kaikki sijoituksesi aidosti etujesi mukaisia?

  Sijoitussalkku kannattaa käydä läpi ajatuksella

  Sijoitusten arvioiminen aika ajoin on tärkeää. Sillä tavoin voidaan varmistaa, että sijoitukset sopivat nykyiseen elämäntilanteeseen ja asetettuihin tavoitteisiin.

  Sijoittajan salkku ja omistukset koostuvat keskimäärin sangen kirjavasta joukosta ajan saatossa kertyneitä, eri toimijoiden kautta tai itsenäisesti tehtyjä sijoituksia. Osa sijoituksista on palvellut pitkän tähtäimen tavoitteita ja toiset taas pyrkineet nopeampiin tuottoihin.

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

   

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

  Sijoitussalkun läpikäyminen osaavan asiantuntijan kanssa on suositeltavaa. Se antaa kokonaiskuvan sijoitusten tuotosta ja ohjaa tekemään ratkaisuja, jotka vahvistavat sijoitustoiminnan tuloksellisuutta.

  Haluatko kuulla lisää?

  Ajankohtaista

  Lisää artikkeleita
  Kiinteistörahastojen tuottopotentiaali jäämässä korkosijoitusten jalkoihin

  Nollakorkoaikaan kiinteistörahastot nousivat suosituiksi. Markkinaympäristön muuttuessa niiden tuottopotentiaali on kuitenkin heikentynyt olennaisesti.

  Lue lisää
  USA:n osakemarkkina kallis – ollako vai eikö olla?

  S&P500-indeksin yhtiöiden vuoden 2024 tulosennusteilla laskettu markkina-arvopainotettu P/E-kerroin liittää noin neljänneksen pitkän aikavälin keskiarvoa korkeammalla tasolla. Tällä perusteella markkina on hintava. Tulkinta tilanteesta ei kuitenkaan ole näin yksioikoinen.

  Lue lisää
  Onko Suomella tai laajemmin euroalueella rahkeita ajaa kiinni USA:n osakemarkkina?

  Tuottoerojen mittakaavaa ja juurisyitä tarkastellessa skenaario Suomen osakemarkkinan kirimisestä USA:n vauhtiin tai ohi ei vaikuta kovinkaan todennäköiseltä.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Kiinnostuitko sijoitussalkkusi arvioinnista?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sitoomuksettoman arvion kokonaistilanteesta ja ehdotuksen sinulle sopivasta ratkaisusta.