Ovatko kaikki sijoituksesi aidosti etujesi mukaisia?

  Sijoitussalkku kannattaa käydä läpi ajatuksella

  Sijoitusten arvioiminen aika ajoin on tärkeää. Sillä tavoin voidaan varmistaa, että sijoitukset sopivat nykyiseen elämäntilanteeseen ja asetettuihin tavoitteisiin.

  Sijoittajan salkku ja omistukset koostuvat keskimäärin sangen kirjavasta joukosta ajan saatossa kertyneitä, eri toimijoiden kautta tai itsenäisesti tehtyjä sijoituksia. Osa sijoituksista on palvellut pitkän tähtäimen tavoitteita ja toiset taas pyrkineet nopeampiin tuottoihin.

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

   

  Jotkut näistä sijoituksista voivat palvella sijoittajan etua niin nykytilanteen kuin tulevaisuuden suhteen, mutta usein kokonaisuudessa on parantamisen varaa.

  Sijoitussalkun läpikäyminen osaavan asiantuntijan kanssa on suositeltavaa. Se antaa kokonaiskuvan sijoitusten tuotosta ja ohjaa tekemään ratkaisuja, jotka vahvistavat sijoitustoiminnan tuloksellisuutta.

  Haluatko kuulla lisää?

  Ajankohtaista

  Lisää artikkeleita
  Ajallinen hajauttaminen kannattaa epävarmuuden vallitessa

  Riskiä voi olla tarjolla ilman tuottoa, mutta sijoitusmarkkinoilla ei yleisesti ole tarjolla tuottoa ilman riskiä. Riskiä voidaan kuitenkin pienentää, pienentämättä tuottoa.

  Lue lisää
  YEL on kallis mutta tehoton

  YEL ei ole ratkaisu yrittäjän eläkkeeseen, mutta itse järjestetty eläketurva on puhdasta matematiikkaa.

  Lue lisää
  Suunnitteilla yrityksen myynti — osake vai liiketoimintakauppa?

  Hyvällä suunnittelulla ja yrityskaupan asiantuntijan tuella valitset yrityskaupalle kannattavimman muodon ja vältyt mm. kaksinkertaiselta verotukselta.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Kiinnostuitko sijoitussalkkusi arvioinnista?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sitoomuksettoman arvion kokonaistilanteesta ja ehdotuksen sinulle sopivasta ratkaisusta.