Paycom: toimistotyön tukena koko työsuhteen elinkaaren ajan

  Jesse Järvinen / 11.08.2022

  Yhdysvaltojen talous on käynyt kuumana aina koronapandemian puhkeamisesta asti. Työllisyys on edelleen huipussaan, vaikka inflaatio asettaa paineita myös palkkojen nousulle ja täten työllisyyden kasvun hidastumiselle.

  Paycom tarjoaa data-analyyttisiä ohjelmistotuotteita työsuhteen elinkaaren hallintaan aina rekrytoinnista eläkkeelle siirtymiseen saakka. Yritys on innovoinut täysin uuden ohjelmiston ja tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä työntekijöille suoran pääsyn kontrolloimaan omaa palkkakuittiaan ja siihen liittyvää dataa täysin pilvipohjaisesti. Paycomin liiketoimintamalli laskuttaa yrityksiä työntekijämäärän mukaan. Yritys raportoikin ennennäkemättömiä lukuja osavuosikatsauksissaan, kun työllisyysluvut ovat huipussaan.

  Korkojen nousu tuki toisen kvartaalin tulosta

  Paycom ei antanut ainuttakaan heikkoa merkkiä, ja myyntivauhti vain kasvoi aikaisemmasta. Paycom voi saavuttaa myös liikevaihdon kasvua taantuman aikana sillä se syö markkinaosuuksia kilpailijoilta eikä näin ole sidonnainen toimialan kasvuun. Ainutlaatuinen tuote, Beti, johtaa entistä suurempaan markkinaosuuksien voittoon kilpailijoilta.

  Palkanlaskennan tarjoajat, kuten Paycom, sijoittavat erittäin suuret käteisvaransa kiinteätuottoisiin arvopapereihin koron saamiseksi. Nämä käteisvarat ovat varoja, jotka kerätään asiakkailta palkanlaskennan verojen maksamiseen, varat saattavat olla viikon tai jopa kuukauden Paycomin taseessa, mikä mahdollistaa korkotuotteisiin sijoittamisen asiakkaan varoilla. Näiden tulojen marginaali on yritykselle sata prosenttia. Korkeammat korot tuovat näin lisää tuottoa tälle Paycomin taseen kautta maksettavalle rahalle. Täten yritys hyötyy kasvavasta työmäärästä, palkkainflaatiosta sekä korkeammista koroista. Tämä on johtanut myös yrityksen erittäin suuriin marginaaleihin.

  Lue Lisää >>>

  Lue lisää:

  Activision Blizzard: jättikauppa etenee suunnitellusti

  Lue lisää

  Games Workshop: fantasiaa ja miniatyyriejä – todellisuutta ja suuria katteita

  Lue lisää

  Neste: energiakriisi

  Lue lisää