Työmarkkinoiden palautuessa Paycomin tuotteille riittää kysyntää

Yhdysvalloissa koronapandemian aikaisista 22 miljoonasta menetetystä työpaikasta on kurottu kiinni nyt arviolta 16 miljoonaa. Yhdysvaltojen työllisuustilanne paranee koko ajan ja työttömyysaste on palautunut pitkän aikavälin alhaisimpiin lukuihinsa.

Paycom tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä työntekijöille suoran pääsyn kontrolloimaan omaa palkkakuittiaan jasiihen liittyvää dataa täysin pilvipohjaisesti. Heidän HR sovelluksensa kattaa työntekijän elinkaaren rekrytoinnista eläkkeelle jäämiseen. Heidän liiketoimintamallinsa laskuttaa yrityksiä työntekijämäärän mukaan, joten työntekijöiden määrän noustessa yritys hyötyy tästä trendistä.

Paycom raportoi hiljattain toisen neljänneksen tuloksensa ja löi analyytikkoennusteet heittämällä. Liikevaihto oli kasvussa 33 prosenttia, mikä näkyy myös viivan alla: liikevoiton kasvua on 83 prosenttia vuoden takaisesta. Yritys pystyykin toimimaan pilvipohjaisen sovelluksensa vuoksi erittäin kannattavasti, ja sovelluksen skaalautuessa kasvavan työmarkkinan mukana tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä kirkkaat.

Paycomin kurssi reagoi hyvään tulosraporttiin positiivisesti ja nousi lähes 10 prosenttia päivän aikana. Viimeisimmän 12 kuukauden aikana yrityksen kurssi on noussut jo 62 prosenttia.

Lue lisää täältä >>


11.8.2021

Tyomarkkinoiden-palautuessa-Paycomin-tuotteille-riittaa-kysyntaa

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>