Veeva Systems: kuukausilaskutettavien määrä kasvaa jatkuvasti

  Jesse Järvinen / 09.06.2022

  Veeva Systems on johtava pilvipohjaisten ohjelmistoratkaisujen toimittaja biolääketieteiden teollisuudelle. Yhtiön ratkaisut vastaavat biolääketiedeyritysten kohtaamiin haasteisiin, kuten tiukkaan sääntelyyn sekä raportointiin.

  Yrityksen liiketoiminnan toimiessa kuukausilaskutuksella tämän volyymin seuraaminen on tärkeää. Laskutettava volyymi oli kasvanut 19 prosenttia vuoden takaisesta, liikevaihto 16 prosenttia. kuukausilaskutettavien määrän kasvaessa tuleville kassavirroille tulee enemmän tukea ja varmuutta.

  Veevan käyttökatemarginaali oli kvartaalilla 40 prosenttia, kun vuotta aikaisemmin se oli 42 prosenttia. Analyytikot kuitenkin odottivat 38 prosentin käyttökatemarginaalia, minkä vuoksi vain 2 prosentin lasku oli markkinoille positiivinen yllätys.

  Veeva Systems kasvaa kovaa, ja täten henkilöstömäärä oli kasvanut yli 20 prosenttia vuoden aikana. Yritys näkeekin, että nyt vuonna 2022 on helpompaa palkata työntekijöitä kuin aiemmin. Aiemmin Yhdysvalloissa oli vapaana jopa yli 11 miljoonaa työpaikkaa, mikä on yksi korkeimmista luvuista ikinä. Nämä palkatut työntekijät antavatkin tukea yritykselle toimittaa ohjeistuksensa mukaisesti. Veeva näkee markkinatilanteen hyvänä loppuvuodelle ja nosti liikevaihto sekä tulosennustettaan loppuvuodelle 2022.

  Lue lisää >>


  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  Markkinakatsaus heinäkuu 2024

  Lue lisää

  Markkinakatsaus kesäkuu 2024

  Lue lisää

  Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen 24.6.2024

  Lue lisää