Finlandia Asset Allocator -varainhoitorahastot

  Koko salkunhoitotiimimme asiantuntemus käyttöösi yhdellä sijoituksella

  Rahastoperheen kolme varainhoitomallilla toimivaa erikoissijoitusrahastoa tarjoavat ratkaisun sijoittajalle, joka tavoittelee laajaa hajautusta ja aktiivisesti hoidettua salkkua yhdellä sijoituksella.  

  tehokkaasti hajautettu

  Asset  Allocator -rahastojen laajasti hajautetut korkosijoitukset tuovat mielenrauhaa markkinoiden heiluntaa vastaan ja osakesijoitukset globaalien osakemarkkinoiden laatuyhtiöihin puolestaan pitkän tähtäimen korkeampia tuottomahdollisuuksia. Eri omaisuuslajit sekä maantieteellinen hajautus parantavat riskienhallintaa kaikissa markkinatilanteissa.

  aktiivinen allokaatio

  Sijoittajan voi olla vaikeaa itse reagoida nopeasti muuttuvaan markkinatilanteeseen. Salkunhoitotiimimme huolehtii Asset Allocator -rahastojen allokaatioista jatkuvasti päivittyvän markkinanäkemyksemme mukaan.

  Asset Allocator -rahastoperheessä yhdistyvät erinomainen korkosijoittamisen osaamisemme, kurinalainen laatuyhtiöstrategia sekä koko salkunhoitotiimimme asiantuntemus. 

   

  Haluatko kuulla lisää?

  Asset Allocator -rahastot

  Finlandia Asset Allocator -rahastoperheeseen kuuluu kolme rahastoa eri osake- ja korkopainotuksin. Rahastojen osake- ja korkosijoitusten painotus määrittää rahaston tuotto-odotusta sekä riskiä. Suurempi osakepainotus nostaa tuotto-odotusta, samalla kuitenkin sijoitukseen liittyvän riskin kasvaessa. Voit tutustua rahastoihin alla olevista linkeistä. Finlandian asiantuntijalta saat lisätietoa rahastosta, joka voisi sopia sinun sijoittajaprofiiliisi.

  Finlandia Asset Allocator 25

  Korkopainotteinen erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 25 % osakesijoituksia ja noin 75 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka etsii enemmän tuottoa kuin pelkkä korkorahasto tarjoaa, mutta haluaa minimoida osakesijoittamiseen sisältyvää riskiä.

  Lue lisää
  Finlandia Asset Allocator 50

  Erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 50 % osakesijoituksia ja noin 50 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa tasapainottaa salkkuaan korkosijoituksilla, mutta tavoittelee korkeampaa tuottoa osakemarkkinasta ja sietää korkosijoittamista suurempaa riskiä sekä rahaston arvonvaihtelua.

  Lue lisää
  Finlandia Asset Allocator 75

  Osakepainotteinen erikoissijoitusrahasto, jonka varat sijoitetaan kansainvälisesti sekä korko- että osakemarkkinoille. Rahaston normaalijako on noin 75 % osakesijoituksia ja noin 25 % korkosijoituksia. Rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa tasapainottaa salkkuaan korkosijoituksilla, mutta tavoittelee pääosin korkeampaa tuottoa osakemarkkinasta ja sietää osakemarkkinaan verrattavissa olevaa riskiä sekä sijoituksen arvonvaihtelua.

  Lue lisää

  Haluatko kuulla lisää?

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Sijoitusrahasto Finlandia Laatuyhtiöt sääntömuutos

  Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallitus on 2.12.2022 päättänyt hallinnoimansa sijoitusrahasto Finlandia Laatuyhtiöt sääntömuutoksista.

  Lue lisää
  Sijoitusrahasto Finlandia 2030 sääntömuutos

  Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallitus on 2.12.2022 päättänyt hallinnoimansa sijoitusrahasto Finlandia 2030 sääntömuutoksista.

  Lue lisää
  Erikoissijoitusrahasto Finlandia Asset Allocatorin sääntömuutos

  Finlandia Rahastoyhtiö Oy:n hallitus on 2.12.2022 päättänyt hallinnoimansa erikoissijoitusrahasto Asset Allocatorin sääntömuutoksista.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko Asset Allocator -rahastoista?

  Jätä yhteystietosi tästä, ja asiantuntijamme ovat sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä