Finlandia Korkotuotto  Pohjoismaiden parasta korko-osaamista.

  Finlandia Korkotuotolle kaksi arvostettua LSEG Lipper-palkintoa

  Finlandia Korkotuotto Sijoitusrahasto on voittanut kaksi arvostettua Refinitiv Lipper Fund Awards Nordic 2024 -palkintoa. Rahasto palkittiin Pohjoismaiden parhaana kolmen ja kymmenen vuoden tarkastelujaksoilla euromääräisiin yrityslainoihin sijoittavien korkorahastojen luokassa*.

  LSEG Lipper-palkinnot jaetaan vuosittain rahastoille, jotka ovat verrokkeihinsa nähden osoittaneet johdonmukaista ja vahvaa tuottoa riskitasoonsa suhteutettuna. Otamme ilolla vastaan tunnustuksen, joka kertoo pitkäaikaisesta menestyksestä Korkotuotto-rahastomme hoidossa. 

  Lipper-palkinnot ovat arvokas tunnustus pitkäaikaisesta onnistuneesta työstä Korkotuotto-rahastomme hoidossa. Sama korkeatasoinen osaaminen tuo arvoa asiakkaillemme myös laajemmin varainhoitosalkuissamme ja yhdistelmärahastoissamme, joissa korkosijoitukset ovat tärkeässä roolissa osana kokonaisvaltaista varainhoitoa.

  Vesa Engdahl
  Päästrategi, Finlandia Varainhoito
  Tommi Pietarinen highres_7 Tommi Pietarinen highres_7

  Luokkansa kärkeä jo yli kymmenen vuotta

  Finlandia Korkotuotto perustettiin asiakkaidemme toiveesta ja tarpeeseen vuonna 2013. Rahastoa sen perustamisesta asti luotsannut salkunhoitaja Tommi Pietarinen on erityisen mielissään kymmenen vuoden kategorian voitosta.

  "Tämä on Korkotuotto-rahastollemme hieno kunnianosoitus. Korkoympäristö on ehtinyt kokea runsaasti muutosta kymmenessä vuodessa. Palkinto osoittaa rahaston strategian toimivuuden ja onnistumisen pitkällä aikavälillä erilaisissa markkinatilanteissa". 

   
  Tommi Pietarinen
  Salkunhoitaja, Finlandia Korkotuotto
   
   

   

  Finlandia Korkotuotossa näkyy hyvin salkunhoitajansa sijoitusfilosofia: asiakkaan varallisuus pyritään turvaamaan ja sitä kasvatetaan maltillisella riskinotolla, jolloin sekä asiakas että salkunhoitaja nukkuvat yönsä rauhassa.

   

  Tutustu tarkemmin Finlandia Korkotuotto -rahastoon 

  Kokonaisvaltainen varainhoidon ratkaisu palkittua korko-osaamista ja kurinalaista laatusijoittamista

  Täyden valtakirjan varainhoitomme yhdistää samaista palkittua korko-osaamista ja kurinalaista laatuyhtiösijoittamista Finlandian laatuyhtiöstrategian periaatteiden mukaisesti – sekä tietysti korkeatasoista henkilökohtaista palvelua, jolla varmistamme, että varainhoidon ratkaisusi on aina sinulle sopivin. 

  Korkosijoituksia kutsutaan usein varainhoidon kivijalaksi. Kun etsit varainhoitajaa, jolla nämä perustukset ovat vahvat – ota yhteyttä, ja tehdään sinulle tilannettasi ja tavoitteitasi aidosti palveleva ratkaisu.

   

  Etsitkö hyvää varainhoitajaa?

  Varainhoitajanasi tehtävämme on auttaa tekemään päätöksiä, joista voit kiittää itseäsi myöhemmin. Kun haluat sijoitusmarkkinoiden seuraamisen sijaan keskittyä muuhun merkitykselliseen elämässäsi – anna meidän keskittyä varainhoitoosi.

  Sijoittamiseen liittyviä artikkeleitamme

  Lisää artikkeleita
  Kiinteistörahastojen tuottopotentiaali jäämässä korkosijoitusten jalkoihin

  Nollakorkoaikaan kiinteistörahastot nousivat suosituiksi. Markkinaympäristön muuttuessa niiden tuottopotentiaali on kuitenkin heikentynyt olennaisesti.

  Lue lisää
  USA:n osakemarkkina kallis – ollako vai eikö olla?

  S&P500-indeksin yhtiöiden vuoden 2024 tulosennusteilla laskettu markkina-arvopainotettu P/E-kerroin liittää noin neljänneksen pitkän aikavälin keskiarvoa korkeammalla tasolla. Tällä perusteella markkina on hintava. Tulkinta tilanteesta ei kuitenkaan ole näin yksioikoinen.

  Lue lisää
  Onko Suomella tai laajemmin euroalueella rahkeita ajaa kiinni USA:n osakemarkkina?

  Tuottoerojen mittakaavaa ja juurisyitä tarkastellessa skenaario Suomen osakemarkkinan kirimisestä USA:n vauhtiin tai ohi ei vaikuta kovinkaan todennäköiseltä.

  Lue lisää

  Kiinnostaako korkosijoittaminen, tai haluatko kuulla lisää varainhoidon palveluistamme?

  Jätä meille yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.

  Viittaukset (*)

  Lipper-palkinnot: 

  Refinitiv jakaa vuosittain Lipper-palkintoja rahastoille, jotka ovat verrokkeihinsa nähden osoittaneet johdonmukaista ja vahvaa tuottoa riskitasoonsa suhteutettuna. Palkinnot myönnetään rahastoille, jotka ovat saavuttaneet parhaan Lipper Leader for Consistent Return -luokituksen luokassaan. Kyseessä on objektiivinen, kvantitatiivinen ja riskikorjattu luokitus, jossa rahaston tuottohistoriaa tarkastellaan kolmen, viiden ja kymmenen vuoden aikajaksoilla. Vaikka LSEG Lipper pyrkii huolellisesti varmistamaan palkintojen laskennassa käytettyjen tietojen tarkkuuden ja luotettavuuden, LSEG Lipper ei voi taata niiden virheettömyyttä. Lisätietoa: lipperfundawards.com. LSEG Lipper Fund Awards, ©2024 LSEG. Kaikki oikeudet pidätetään. Käytetty lisenssillä.

  Finlandia Korkotuotto -rahastoa hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy.

  Tämä kirjoitus ei ole eikä sitä ei pidä käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi, eikä kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoittaja vastaa aina itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisesta tuloksesta ja näiden vaikutuksesta verotukseen. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoittajan tulee tästä syystä huolellisesti perehtyä kaikkiin tuotekohtaisiin materiaaleihin sekä tarvittaessa hankkia kulloiseenkin tilanteeseen soveltuvia asiantuntijaneuvoja. On tärkeää muistaa, että rahoitusvälineiden tuottojen historiallinen kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.