Finlandia uudisti brändi-identiteettinsä ja verkkosivunsa

  Ben Bogdanoff / 05.05.2022

  Verkossa entistäkin selkeämmin yrittäjän vaurastumisen asialla.

  Finlandian 3.5. julkaistussa brändiuudistuksessa uuden verkkototeutuksen saivat konsernisivut finlandiagroup.fi, Finlandia Rahoituksen verkkosivut finlandiarahoitus.fi sekä Finlandia online -asiakasportaali.

  Ilme on uusi, mutta arvot eivät ole muuttuneet. Finlandia on vaurastumisen kumppani, joka aidosti ymmärtää yrittäjän mahdollisuuksia ja haasteita.

   

  Uudistuksen myötä haluamme viestinnässämme kertoa entistäkin selkeämmin sen, mikä on ollut Finlandian ydintä perustamisestaan saakka: olemme vaurastumisen kumppani, joka aidosti ymmärtää omistajayrittäjän mahdollisuuksia ja haasteita. Ilme on uusi, mutta arvot eivät ole muuttuneet. Halusimme antaa näille arvoisensa ilmiasun ja sinulle verkossa entistä paremman käyttäjäkokemuksen asiakkaanamme.

  Tuomme sivustolla myös esiin kokonaisvaltaisen lähestymistavan merkityksen yrittäjän varainhoidon ja vaurastumisen suunnittelussa. Näemme, että on tärkeää huomioida asiakkaamme yritystoimintaa ja yrityksen varallisuutta sekä henkilökohtaista varallisuutta ja elämäntilannetta tavoitteineen yhtenä kokonaisuutena.

  Meille on tärkeää ymmärtää, mikä juuri sinulle on merkityksellistä – miksi ja millä tavoin haluat varallisuuttasi kasvattaa ja turvata. Vain tuntemalla sinut, voimme tarjota sinulle parhaiten soveltuvia ratkaisuja. 

  Näemme, että on tärkeää huomioida asiakkaamme yritystoimintaa ja yrityksen varallisuutta sekä henkilökohtaista varallisuutta ja elämäntilannetta tavoitteineen yhtenä kokonaisuutena.

   

  Finlandia-Group-0578-3

  Verkkosivuiltamme löydät nyt entistä laajemmin tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, kuten Finlandia-rahastoista, sijoitus- ja henkivakuutuksista, varainhoidon palveluista, rahoituksesta ja omistamisen strategisista palveluista.

  Sivujen ajankohtaista -osiosta voit lukea uutisia markkinasta, tähän vaikuttavista ilmiöistä ja trendeistä, laatuyhtiösijoittamisesta ja rahastoistamme. Löydät hyödyllistä tietoa markkinailmiöihin keskittyvistä blogeistamme sekä voit inspiroitua oman elämänsä pomot -tarinoista yrittäjistä ja ihmisistä, jotka omalla työllään muuttavat maailmaa.

  Löydät sivustoltamme sijoittamisen, rahoituksen ja vakuuttamisen asiantuntijamme kautta Suomen. Heidän kanssaan sinua palvelevat myös kumppaniemme laki- ja veroasioiden asiantuntijat, jotka tarjoavat konkreettista hyötyä kaikissa vaurastumisen vaiheissa, aina yrityksesi alkumetreiltä myyntiin tai perheyhtiön siirtoon jälkipolville.

  Yritä. Menesty. Vaurastu. Tehtävämme on tarjota hyödyllisiä palveluita ja ratkaisuja, jotta sinä voit keskittyä siihen, mikä on sinulle merkityksellistä.

   

  Finlandia-Group-0348-2

  Olemme Finlandialla seuranneet yrittäjien elämää läheltä yli 20 vuoden ajan. Meidän tehtävämme on tarjota hyödyllisiä palveluita ja ratkaisuja, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi, perheeseen ja muihin merkityksellisiin asioihin elämässäsi.

  Toivomme, että uudet verkkosivustot sekä -palvelumme ovat sinulle hyödylliset sekä miellyttävät käyttää. Arvostamme palautettasi kokemuksestasi niiden käytöstä.

  Yritä. Menesty. Vaurastu. 

   

   

   

  Haluatko antaa palautetta verkkosivuistamme tai -palveluistamme?

  Jätä yhteystietosi sekä viestisi oheisella lomakkeella ja otamme palautteesi huomioon.

  Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita

  USA:n osakemarkkina kallis – ollako vai eikö olla?

  Lue lisää

  Varainhoitorahasto tarjoaa osake- ja korkosijoittamisen parhaat puolet yhdessä

  Lue lisää

  Markkinakatsaus huhtikuu 2024

  Lue lisää