palvelut

  Sijoita vauraampaan tulevaisuuteen

  Kaikki vaurastumisen ja varautumisen palvelut yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille saman katon alta.

   

  Saat meiltä tavoitteisiisi sopivat vaurastumisen ratkaisut. Erikoisosaamistamme ovat omistajayrittäjien tarpeet, sillä asiakkaistamme yli 80 % on yrittäjiä. Ihan kuten mekin.

   

  Mikä sinulle on tärkeää?

  On tärkeää ymmärtää, mikä juuri sinulle on merkityksellistä – miksi, ja millä tavoin, haluat varallisuuttasi kasvattaa ja turvata. Vain tuntemalla sinut, voimme tarjota sinulle parhaiten soveltuvia ratkaisuja.

  Ovatko sijoituksesi aidosti etujesi mukaisia?

  Sijoitusten arvioiminen aika ajoin on tärkeää. Sillä tavoin voidaan varmistaa, että sijoitukset sopivat nykyiseen elämäntilanteeseen ja asetettuihin tavoitteisiin.

  Lue lisää
  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Omistajayrittäjä saattaa lykätä eläkevuosiinsa varautumista kaiken kiireen keskellä. Varautua kuitenkin kannattaa. Mitä tässä on hyvä huomioida?

  Lue lisää
  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Usein yrittäjät huolehtivat ihailtavasti yrityksen ja henkilökunnan vakuutusturvasta. Mutta harvempi tulee ajatelleeksi, mitä yrittäjän itsensä vakavasta sairastumisesta tai kuolemasta seuraisi. Miten varautua pahimpaan?

  Lue lisää

  Katse kokonaisuuteen

  Kokemuksemme mukaan parhaaseen lopputulokseen päästään, kun suunnittelussa huomioidaan kokonaisuus. Siihen kuuluvat henkilökohtainen varallisuus, mahdollisen yrityksen varallisuus ja toiminta sekä  elämäntilanne, vaurastumisen tavoitteet ja muut tavoitteet.

  Ei riitä, että varainhoitaja on finanssialan osaaja. Tarvitaan myös kokonaisvaltainen ymmärrys omistajayrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista. 

  Asiantuntijoidemme verkosto palvelee sinua paikallisesi läpi koko Suomen.

  Ajankohtaista

  Lisää artikkeleita

  Markkinakatsaus heinäkuu 2024

  Lue lisää

  Markkinakatsaus kesäkuu 2024

  Lue lisää

  Kiinteistörahastojen tuottopotentiaali jäämässä korkosijoitusten jalkoihin

  Lue lisää
  Asiantuntijamme ovat täällä
  sinua varten.

  Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi sekä viestisi oheisella lomakkeella, ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.