Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Usein yrittäjällä on hyvä strategia oman liiketoiminnan kaupalliseen kehittämiseen. Sen sijaan yhtiön ja henkilökohtaisten omistusten rakennetta, sekä näiden tulevaisuuden suunnitelmia on harvemmin tarkasteltu yhtä tarkoin ja strategisesti. 

  Omistamisen strategiaan liittyy olennaisesti verotus ja tulevaisuuden aikajana. Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen, sukupolvenvaihdos jälkipolville tai nuoremmalle jatkajalle? Milloin ja miten tämä olisi järkevintä toteuttaa? Omistamisen strategiassa tätä tarkastellaan niin yrittäjän tulevaisuuden, yrityksen arvonmäärityksen ja verotuksen, kuin prosessinkin kautta. 

  Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen tai sukupolvenvaihdos, milloin ja miten tämä on järkevintä toteuttaa?

   

  Hyvällä suunnitelmalla jatkuvuus ja ennustettavuus saadaan turvattua. Samalla verotus voidaan optimoida kokonaisuutena, yrittäjän sekä yrittäjän perheen näkökulmasta järkevällä tavalla.

  Omistamisen strategian laatimisessa sekä yhtiön verotuksellisiin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin hyödynnämme maamme parhaita verotuksen asiantuntijakumppaneitamme. 

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Activision Blizzard: jättikauppa etenee suunnitellusti

  Microsoft julkaisi aiemmin tänä vuonna aikovansa ostaa Activision Blizzardin, maailman suurimmassa peliyhtiöitä koskevassa kaupassa.

  Lue lisää
  Games Workshop: fantasiaa ja miniatyyriejä – todellisuutta ja suuria katteita

  Games Workshop keskittyy pieneen ”niche”-markkinaan ja tiiviiseen ja uskolliseen asiakaskuntaan. Yrityksellä ei ole suoria kilpailijoita markkinoilla.

  Lue lisää
  Neste: energiakriisi

  Erilaisia ratkaisuja energiakriisiin on ehdoteltu eri tahoilta, jotta energiakriisi saataisiin hallintaan ilman suurempia tuhoja kotitalouksille

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Yrittäjällä on enemmän mahdollisuuksia vaurastua - kuinka hyötyä niistä?

  Lue lisää

  Haluaisitko kuulla lisää omistamisen strategiasta?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina paikallisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.