Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Usein yrittäjällä on hyvä strategia oman liiketoiminnan kaupalliseen kehittämiseen. Sen sijaan yhtiön ja henkilökohtaisten omistusten rakennetta, sekä näiden tulevaisuuden suunnitelmia on harvemmin tarkasteltu yhtä tarkoin ja strategisesti. 

  Omistamisen strategiaan liittyy olennaisesti verotus ja tulevaisuuden aikajana. Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen, sukupolvenvaihdos jälkipolville tai nuoremmalle jatkajalle? Milloin ja miten tämä olisi järkevintä toteuttaa? Omistamisen strategiassa tätä tarkastellaan niin yrittäjän tulevaisuuden, yrityksen arvonmäärityksen ja verotuksen, kuin prosessinkin kautta. 

  Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen tai sukupolvenvaihdos, milloin ja miten tämä on järkevintä toteuttaa?

   

  Hyvällä suunnitelmalla jatkuvuus ja ennustettavuus saadaan turvattua. Samalla verotus voidaan optimoida kokonaisuutena, yrittäjän sekä yrittäjän perheen näkökulmasta järkevällä tavalla.

  Omistamisen strategian laatimisessa sekä yhtiön verotuksellisiin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin hyödynnämme maamme parhaita verotuksen asiantuntijakumppaneitamme. 

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Embracer Group: sarjaostaja kävi taas kaupoilla

  Embracer on tehnyt kauppasopimuksen pelinkehitysstudioiden Crystal Dynamicsin, Eidos-Montrealin ja Square Enix Montrealin ostamisesta.

  Lue lisää
  Monster Beverage: tulos hymyilyttää, globaalit ongelmat huolena

  Monster Beverage julkaisi vankan tuloksen ensimmäiseltä kvartaalilta jatkuvista toimitusketjujen ongelmista sekä kustannuspaineista huolimatta.

  Lue lisää
  Starbucks: amerikkalaisten kahvihammasta kolottaa

  Starbucksin maailmanlaajuinen myynti kasvoi viime vuoteen verrattuna 14,5 prosenttia. Yhtiö avasi kvartaalin aikana 313 uutta myymälää globaalisti.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Haluaisitko kuulla lisää omistamisen strategiasta?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina paikallisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.