Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Usein yrittäjällä on hyvä strategia oman liiketoiminnan kaupalliseen kehittämiseen. Sen sijaan yhtiön ja henkilökohtaisten omistusten rakennetta, sekä näiden tulevaisuuden suunnitelmia on harvemmin tarkasteltu yhtä tarkoin ja strategisesti. 

  Omistamisen strategiaan liittyy olennaisesti verotus ja tulevaisuuden aikajana. Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen, sukupolvenvaihdos jälkipolville tai nuoremmalle jatkajalle? Milloin ja miten tämä olisi järkevintä toteuttaa? Omistamisen strategiassa tätä tarkastellaan niin yrittäjän tulevaisuuden, yrityksen arvonmäärityksen ja verotuksen, kuin prosessinkin kautta. 

  Yksi usein nouseva kysymys on suunnitelmat yrittäjän yhtiölle tai yhtiöille. Onko tarkoituksena myyminen tai sukupolvenvaihdos, milloin ja miten tämä on järkevintä toteuttaa?

   

  Hyvällä suunnitelmalla jatkuvuus ja ennustettavuus saadaan turvattua. Samalla verotus voidaan optimoida kokonaisuutena, yrittäjän sekä yrittäjän perheen näkökulmasta järkevällä tavalla.

  Omistamisen strategian laatimisessa sekä yhtiön verotuksellisiin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin hyödynnämme maamme parhaita verotuksen asiantuntijakumppaneitamme. 

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Vertex: Hoitoja potilaille markkinatilanteesta riippumatta

  Vertex hoitaa maailmanlaajuisesti noin 90 % kaikista kystisen fibroosin hoidoista, koska sairaudella ei ole vaihtoehtoisia hoitovaihtoehtoja markkinoilla.

  Lue lisää
  Paycom: toimistotyön tukena koko työsuhteen elinkaaren ajan

  Paycom laskuttaa yrityksiä työntekijämäärän mukaan. Yritys raportoi ennennäkemättömiä lukuja osavuosikatsauksissaan, kun työllisyysluvut ovat huipussaan.

  Lue lisää
  Embracer Group haki 10,3 miljardia uutta pääomaa

  Embracer Groupin osakeannin merkintähinta oli 103,47 kruunua osakkeelta. Merkintähinta vastasi 15,0 % preemiota verrattuna B-osakkeen päätöskurssiin.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Yrittäjällä on enemmän mahdollisuuksia vaurastua - kuinka hyötyä niistä?

  Lue lisää

  Haluaisitko kuulla lisää omistamisen strategiasta?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina paikallisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.