Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Ennakointi varmistaa elintason säilymisen

  Omistajayrittäjä saattaa lykätä eläkevuosiinsa varautumista kaiken kiireen keskellä. Asiaa ei välttämättä pidetä ajankohtaisena, kun eläkeikään ajatellaan olevan vielä useampia vuosia aikaa. Pitkän tähtäimen suunnitelmat vaurastumiselle ja vaurauden ylläpitämiselle kannattaa kuitenkin tehdä ajoissa, jotta voidaan varmistaa elintason säilyminen. 

  Parhaiten suunnitelmissa onnistutaan harkitun kokonaisratkaisun myötä. Siihen vaikuttavat omat odotukset elintasosta sekä sen päättäminen, miten suuri osa varallisuudesta jätetään jälkipolville.

  Vaurastumissuunnitelma, jossa otetaan huomioon sijoitukset, omistamisen strategia ja verotukselliset tekijät sekä vapaaehtoinen eläkevakuutus, muodostaa tehokkaan kokonaisuuden.

   

  Mikä on riittävä määrä varallisuutta, on jokaisen oma arvovalinta.

  Finlandialla on erityisosaamista kaikilta tarvittavilta osa-alueilta ja kyky rakentaa yrittäjää hyvin palveleva kokonaisuus. Asiantuntemuksemme ansiosta asiakkaamme pääsee nauttimaan hyvin ansaituista eläkevuosista, tinkimättä tutuksi tulleesta elämäntyylistään tai elintasostaan.

  Haluatko kuulla lisää?

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Syöksykierre, ja miten se oikaistiin: Tommi Lähde ja the other danish guy

  the other danish guy -alusvaatebrändin perustaja Tommi Lähde kertoo, miten syöksykierteessä ollut yhtiö käännettiin kannattavaksi ja uuteen nousuun.

  Lue lisää
  Mari Pantsar: Maailma valintojen äärellä

  Sitran johtajana Mari Pantsarin työ on löytää ja tukea keinoja, joilla voisimme paiskata ilmastonmuutoksen kanssa kättä ja opetella elämään sen kanssa.

  Lue lisää
  Taiga Concept: Hiljaisilla tiloilla ja kovilla tavoitteilla

  Taiga Conceptin hiljaiset moduulitilat ovat nyt valmiita valloittamaan Aasian ja muun maailman avokonttoreita.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Lue lisää

  Yrittäjällä on enemmän mahdollisuuksia vaurastua - kuinka hyötyä niistä?

  Lue lisää

  Haluatko varautua tuleviin vuosiin hyvällä suunnitelmalla?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina paikallisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.