Finlandia 2030 -sijoitusrahasto

  Tuotto vuoden alusta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  MorningStar Rating
  MorningStar Sustainability Rating
  Rahaston riskitaso
  Viimeisin arvo ()
  Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

  Rahaston sijoitusstrategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka toimivat paikallisilla tai globaaleilla kasvumarkkinoilla ja täyttävät Rahastoyhtiön arvion mukaan laatuyhtiön kriteerit. Laatuyhtiön kriteereinä käytetään muun muassa yhtiön toimialaansa nähden vahvoja ja vakaita tuloslukuja, vahvaa tasetta ja markkina-asemaa.

  Rahaston sijoitukset hajautuvat maailmanlaajuisesti ja sijoitusten allokaatio ei seuraa mitään maantieteellistä tai sektorikohtaista jakaumaa, vaan Rahasto pyrkii painottamaan sijoitustoiminnassaan globaaleja pitkän ajan kasvuteemoja. Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa osakkeisiin ja osakesidonnaisiin arvopapereihin. Rahaston osakesijoitukset ovat suhteellisen keskittyneet Rahaston sijoittaessa noin 30 – 50 yhtiön osakkeisiin tai osakesidonnaisiin arvopapereihin.

  Rahaston kurssikehitys

  Finlandia 2030

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max

  Salkunhoitaja

  Finlandian salkunhoitotiimi

  Salkunhoitajana 13.5.2021 alkaen.

  Suurimmat sijoitukset

  SijoitusMaa%

  Haluatko sijoittaa rahastoon?

  Tiedot ja dokumentit

  Ajankohtaisia rahastouutisia

  Lisää artikkeleita
  Waste Management: roskasäiliöt pitää tyhjentää kaikissa markkinatilanteissa

  Waste Management suurin jätehuollon tarjoaja Pohjois-Amerikassa. WM asiakkaina on kotitalouksia sekä teollisia-, kunnallisia- ja kaupallisia toimijoita.

  Lue lisää
  Games Workshop: fantasiaa ja miniatyyriejä – todellisuutta ja suuria katteita

  Games Workshop keskittyy pieneen ”niche”-markkinaan ja tiiviiseen ja uskolliseen asiakaskuntaan. Yrityksellä ei ole suoria kilpailijoita markkinoilla.

  Lue lisää
  Ulta Beauty: kauneustuotteet käyvät kaupaksi

  Ulta Beauty julkaisi erinomaiset toisen kvartaalin luvut. Kauneustuotteiden kysyntä kestää siis hyvin inflaatiopaineiden keskellä.

  Lue lisää

  Finlandia-rahastot

  Finlandia 2030

  Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. 

  Finlandia Asset Allocator

  Varainhoitorahasto, joka antaa käyttöösi koko salkunhoitotiimimme asiantuntemuksen yhdellä rahastolla. Varallisuus on hajautettuna Finlandia Rahastoyhtiön hallinnoimiin korko- ja osakerahastoihin. 

  Finlandia Korkotuotto

  Korkosijoittaminen tarjoaa kohtuullista tuottoa kohtuullisella riskillä. Finlandian palkittu korkorahasto on hyvä vaihtoehto hallita pankkitalletusten inflaatioriskiä ja saada samalla tuottoa. 

  Finlandia Laatuyhtiöt

  Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään.

  Kiinnostuitko Finlandia 2030 -rahastosta?

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Katso alueesi asiantuntijat tästä