finlandia protection plan

  Kuinka turvata se kaikkein tärkein?

  Poissa silmistä, poissa mielestä?

  Usein yrittäjät huolehtivat ihailtavasti yrityksen ja henkilökunnan vakuutusturvasta. Myös lapsille on hankittu sairaskuluvakuutus, ja perheen koti sekä muut kiinteistöt ovat kattavasti vakuutettuja.

  Harvempi tulee ajatelleeksi, mitä yrittäjän itsensä vakavasta sairastumisesta tai kuolemasta seuraisi. Sillä onhan sitä itse tehty raudasta. Tai toisaalta – eihän sitä tässä kiireessä ehdi ajatellakaan.

  Finlandia Protection Plan on vakuutus yrittäjän ja yrittäjän läheisten turvaksi, usein riittämättömien lakisääteisten vakuutuksien rinnalle. Se sisältää henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan samassa vakuutuspaketissa.

  Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta onneksi pahimpaankin on mahdollista varautua. Esimerkiksi 100 000 euron verovapaa kertakorvaus vakavan sairauden diagnoosista korvaa tulonmenetystä, ja antaa mahdollisuuden keskittää voimavarat toipumiseen.

   

  1. Henkivakuutus

  Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa oman kuolemasi varalta, auttaen esimerkiksi velkojen ja vakuuksien järjestelyissä. Vakuutusmaksut ovat vakiintuneen verotuskäytännön mukaan vähennyskelpoisia yrityksen kirjanpidossa.

  2. Vakavan sairauden turva

  Erittäin kattavaan vakavan sairauden turvaan sisältyy 62 diagnoosia. Vakuutuskorvaus maksetaan verottomana kertakorvauksena, joka ei ole sidottuna hoitokuluihin kuten sairaskuluvakuutuksessa. Summan voi käyttää haluamallaan tavalla, esimerkiksi lainanhoitoon tai muutoin arjen järjestelyyn.

  3. Turvan eri tasot

  Henkivakuutus/vakavan sairauden turva

  • 350 000 € / 100 000 €
  • 200 000 € / 60 000 €
  • 100 000 € / 30 000 €

  Laaja-alainen vakuutus, joka kattaa yhteensä 62 eri diagnoosia.

  Korvaukset jopa 200 % vakuutetuista diagnooseista.

  Tietyistä diagnooseista 12,5 %:n tai 25 %:n vakuutuskorvaus ja vakuutus säilyy voimassa.

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteystietosi, ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lisätietoa Finlandia Protection Plan -vakuutuksesta saat jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Voit myös katsoa alueesi asiantuntijat tästä.