Kuinka turvaisin sen kaikkein tärkeimmän?

  Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta varautua kannattaa

  Usein yrittäjät huolehtivat ihailtavasti yrityksen ja henkilökunnan vakuutusturvasta. Myös lapsille on hankittu sairaskuluvakuutus, ja perheen koti sekä muut kiinteistöt ovat kattavasti vakuutettuja. Mutta harvempi tulee ajatelleeksi, mitä yrittäjän itsensä vakavasta sairastumisesta tai kuolemasta seuraisi. Sillä onhan sitä itse tehty raudasta. Tai toisaalta – eihän sitä tässä kiireessä ehdi ajatellakaan.

  Mutta elämä ei aina mene niin kuin toivoisi.

   

  Tilastojen mukaan joka viides suomalainen sairastuu vakavasti työuransa aikana ennen 65 vuoden ikää. Entä jos sinulle tapahtuu jotain peruuttamatonta, miten silloin käy läheisillesi ja heidän taloudelliselle toimeentulolleen? Yrittäjänä olet usein vastuussa leijonan osasta perheesi taloudellista kantokykyä. Vakuutusturvan ollessa kunnossa voit keskittyä huoletta siihen mikä on sinulle tärkeintä.

  Finlandia Protection Plan on vakuutus yrittäjän ja yrittäjän läheisten turvaksi usein riittämättömien lakisääteisten vakuutuksien rinnalle. Se sisältää henkivakuutuksen ja kattavan vakavan sairauden turvan samassa vakuutuspaketissa.

  Onko sinun vakuutusturvasi kunnossa?

  Artikkelit

  Lisää artikkeleita
  Kari Voutilainen: ajan kanssa

  Kelloseppä Kari Voutilaiselle ja hänen yritykselleen aika on rahaa. Siitä huolimatta kaikki tehdään hitaasti ja ajan kanssa.

  Lue lisää
  On vain yksi Mikko Ilonen

  Jalkapallossa se on Jari Litmanen, tenniksessä Jarkko Nieminen. He ovat osoittaneet, että Suomestakin voi onnistua. Golfissa samaa on tehnyt Mikko Ilonen.

  Lue lisää
  Syöksykierre, ja miten se oikaistiin: Tommi Lähde ja the other danish guy

  the other danish guy -alusvaatebrändin perustaja Tommi Lähde kertoo, miten syöksykierteessä ollut yhtiö käännettiin kannattavaksi ja uuteen nousuun.

  Lue lisää

  Mikä on sinulle tärkeää?

  Hyvällä suunnittelulla tehokkuutta ja turvaa omistamiseen

  Lue lisää

  Milloin yrittäjällä on varaa jäädä eläkkeelle?

  Lue lisää

  Yrittäjällä on enemmän mahdollisuuksia vaurastua - kuinka hyötyä niistä?

  Lue lisää

  Onko sinun vakuutusturvasi kunnossa?

  Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaitamme aina paikallisesti koko Suomen kattavan verkoston voimin.